5 Haziran 2010

Yazın Keyfi Sofrada Yaşanır!

Artık iyiden iyiye kendini hissettiren yaz coşkusu, pazar kahvaltılarında, yazlıklarda ve bahçelerde yenilen uzun akşam yemeklerinde daha da dolu dolu yaşanmaya başlandı. Bu güzel sofralar, aile bireyleri ve yakınlarımızla geçireceğimiz keyifli saatler için ideal fırsatlar sunuyor. İsterseniz yazın en güzel renkleriyle bezenmiş kahvaltı masaları, isterseniz seçkin çizgilerin hakim olduğu özel bir atmosfer; hayalini kurduğunuz sofra için Güral Porselen’in özgün ürün gamına bir göz atmanız yeterli!

Modern zevkler için New Design Koleksiyonu…

Güral Porselen’in en yeni ürünlerinden oluşan New Design Koleksiyonu’nda birbirinden şık yemek takımları, kahvaltı setleri, çay-kahve takımları ve el dekoru ürünleri bulunuyor. Güral Porselen kalitesiyle sunulan çelik tencere setleri ve çatal-bıçak takımları da bu zarif porselenleri en iyi şekilde tamamlıyor.




Picasso: Mutluluk kahvaltıda başlar…

Güzel bir gün güzel bir kahvaltıyla başlar. Güne kendinizi ve sevdiklerinizi özel hissederek başladığınızda tüm gününüz de öyle devam eder. Yaz denilince de elbette ilk akla gelen keyiflerden biri de kahvaltılar. Balkonda, terasta, bahçede; sizi yazın huzurlu esintileriyle buluşturan bu uzun kahvaltıları Güral Porselen ürünleriyle tüm aile için daha da çekici hale getirebilirsiniz.




Picasso Kahvaltı Seti, Güral Porselen farkıyla sabahlarınızı özel kılan, enerjisi ile sofraları ziyafetlere dönüştüren bir koleksiyon. Kahvaltı ve yemek serileriyle sunulan Picasso, her zevke hitap eden, farklı renklerle oluşturulmuş desenlerle göze çarpıyor. Adını dünyaca ünlü ressam Picasso’dan alan bu şık seride tıpkı Picasso tablolarındaki gibi yenilikçi formlar göze çarpıyor. Sade çizgiler, görkemli desenler ve çiçeklerle çeşitlenen seride her zevke hitap eden yemek takımları sizi bekliyor.


Güral Porselen'den yeni mutfak kültürüne armağan: Gastro Studio

Güral Porselen’in bir başka koleksiyonu Gastro Studio’da ise modern mutfaklar için farklı ve çok fonksiyonlu ürün grupları bulunuyor. Hem pişirme hem de servis için kullanılabilecek şık fırın kapları, tek lokmalıklar, dondurmalıklar, çay-kahve fincanları, sosluklar, kaseler, sufle kapları, servis tabakları, dekoratif ürünler ve daha birçok farklı parça, göz alıcı sunumlar yaratmak isteyen herkese ilham veriyor.


Her lokmada ayrı bir dünya saklı!

Dünya mutfaklarında son yıllarda popüler hale gelen tek lokmalık lezzetler özellikle davetlerin vazgeçilmezi. Yemek öncesinde veya atıştırmalık olarak hazırlanan bu lezzetleri Gastro Studio'nun farklı ve ilginç Tek Lokmalık parçalarıyla sunabilirsiniz.




Güral Porselen dondurmalıklarla işte tatlı son!

Mükemmel bir yemeğin sonu veya sıcak bir yaz akşamı... Gastro Studio dondurmalıklarınızı seçin, renk renk dondurmalarınızı dilediğiniz gibi yerleştirin. Üzerine lezzetli bir sos da eklediyseniz, işte tatlı son!



Güral Porselen, en kaliteli porseleni modern tasarımlarla buluşturan çekici ürünleriyle size estetik ve zarafet dolu bir dünya vaat ediyor. Farklı beğenilere hitap eden birbirinden çekici sofra takımları ve aksesuarları ile siz de konuklarınızın gözünü alamayacağı güzellikte sofralar yaratabilirsiniz.

1 yorum:

Related Posts with Thumbnails