5 Ağustos 2009

Özel Günlere Özel Mekanlar



Romantik bir akşam yemeği, kutlama gibi tüm özel günleriniz için mekan arıyorsanız , sizin için birkaç güzel öneri…



Mikla Restaurant






Tepebaşı’nda The Marmara Pera Hotel’in çatı katında hizmet veren, Mehmet Gürs imzalı mekan. Mehmet Gürs İskandinav kökenli, restoranda da Türk ve İskandinav yemekleri ağırlıklı olmak üzere, Akdeniz mutfağından seçenekler sunuluyor. Marmara Denizi’nden Haliç’e kadar müthiş bir manzaraya hakim olan mekana gitmeden önce, hatta mümkünse birkaç gün öncesinde rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

Adres : Meşrutiyet Caddesi The Marmara Pera
Tepebaşı Beyoğlu - İstanbul

Telefon : 0 212 251 46 46

Web : http://www.themarmarahotels.com/






Kız Kulesi






Deniz manzaralı mekanlara alternatif olarak denizin orta yerinde bir akşam yemeğine ne dersiniz? Kimin hoşuna gitmez ki… Harika bir manzarası olan, keyifli bir mekan Kız Kulesi. Ulaşım da oldukça kolay, belirli saatlerde Salacak ve Kabataş’tan motorlarla Kız Kulesi’ne ulaşabilirsiniz. Seçenekli menü dışında a la carte menü alternatifi de sunulan mekanda canlı müzik de mevcut.

Adres : Kızkulesi Salacak Mevkii Üsküdar / İstanbul
Tel : 0 216 342 47 47

Web : www.kizkulesi.com.tr

Quente



İstanbul’da iki kıtanın tam ortasında bir ada; Suada… Suada’da hizmet veren mekanlardan biri Quente. Boğaz manzarasına hakim mekan, Brezilya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Özellikle et yemek istiyorsanız Quente sizin için doğru bir tercih, sadece okyanus tuzuyla marine edilmiş ve dinlendirilmiş etler, piştikten sonra şişlerde bütün halde getirilip, masanızda özel bir şekilde servis ediliyor. Uygulanan fiks menü fiyatı da oldukça uygun, web sitesinde detayları bulabilirsiniz. Suada’ya ulaşım Kuruçeşme Parkı’ndan kalkan işletmeye ait teknelerle ücretsiz olarak sağlanıyor.

Quente : 0 212 327 46 06
Adres : Kuruçeşme - İstanbul

SuadaTel.: 0 212 263 73 00 - 33
Web Sitesi : http://www.suada.com.tr/





Vogue Restaurant & Bar










Vogue, Doors grubuna ait bir mekan. Misafirlerine Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini sunuyor. Özellikle yaz akşamlarını renklendiren ve Boğaz manzarasına hakim muhteşem bir balkonu da var. İstanbul’un en iyi restoranları arasında yer alan Vogue, zengin bir şarap mönüsüne sahip. 10.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.


Süleyman Seba Caddesi Beşiktaş Plaza
A Blok Kat:13( Eski Spor Cad.- Akaretler Yokuşu )
Beşiktaş-İstanbul

Tel : 0 212 227 44 04

http://www.istanbuldoors.com/





5.Kat Restaurant & Bar


Cihangir’in en sevdiğim mekanlarından biri. Yaz – kış terasta yemeğinizi yerken, muhteşem Boğaz manzarasıyla baş başa kalıyorsunuz… Özel organizasyonlarınız, kutlamalarınız için güzel bir alternatif. Fiks mönü fiyatları da, a la carte fiyatları da uygun.


Adres: Sıraselviler Cad. Soğancı Sok. No:7-5
Cihangir- İstanbul

Tel: 0212 293 37 74 / 249 66 08

http://www.5kat.com/






360 İstanbul


Beyoğlu Mısır Apartmanı’nın en üst katında İstanbul’u 360 derece görme imkanı sunan, şık bir mekan… Bu hizmete, bu manzaraya kıyasla fiyatları da öyle çok uçuk değil… Aynı zamanda gece kulübü olan mekana mutlaka gidin ve o havayı soluyun…


Adres: İstiklal Cad. Mısır Apt.
K:8 No:32/309 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42-43

http://www.360istanbul.com/









Pucci Plus




Gümüşsuyu’nun sıcacık mekanı… Hizmeti kaliteli, servis hızlı ve servis elemanları çok ilgililer. Dünya mutfağı sunuyorlar. Deniz manzaralı mekan öğle saatlerinde kalabalık oluyor ama akşam yemekleri için çok ideal, fiyatları da uygun.



Adres : İnönü Cad. No:30
Gümüşsuyu-İstanbul

Tel. : 0212 293 67 32

www.pucciistanbul.com/





Doğatepe Cafe & Restaurant





Hisarüstü’nde şahane manzaralı bir mekan… Yemekler o manzarayla daha da lezzetleniyor sanki… Haftasonları brunch ını da değerlendirmeniz mümkün. Açık alanı , otoparkı ve vale hizmeti mevcut.


Adres: Nispetiye Caddesi
Duatepe Parkı no:4-6
Rumeli Hisarüstü Sarıyer - İstanbul

Telefon: 0212 257 43 91 (Pbx)

http://www.dogatepe.com.tr/



BhR & PnR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails