2 Haziran 2010

FooD & Co. “art of eating drinking” ilk restaurantını Bağdat Caddesinde açtı...

FooD & Co. “art of eating drinking, Gastronomi dünyasından seçkileriyle; sağlıklı, home made geniş lezzet seçenekleri, şık ve sade atmosferi ile Bağdat Caddesi’nde…



Gastronomi kültürünün tüm inceliklerini barındıran FooD & Co. “art of eating drinking”, mekanının konumu, sade dekorasyonu, farklı, home made sağlıklı ve çok seçenekli menüsü, vereceği hizmet kalitesi ile İstanbulluların vazgeçilmez adresi olmaya aday.



Diyet – Veggie tabaklardan soğuk – sıcak salata ve sandviçlere, pizza çeşitlerinden makarna ve ızgaralara kadar çok seçenekli menüsüyle FooD & Co. “art of eating drinking”, Bağdat Caddesi’ne farklı bir soluk getiriyor. Dünyaca ünlü şeflerin tariflerinden hazırlanan yiyecek, tatlı ve çikolatayı ‘Art’ konsepti ile birleştiren FooD & Co. “art of eating drinking”, soğuk-sıcak ve alkollü alkolsuz içecek çeşitiyle de göz dolduruyor..



Dünyaca ünlü şeflerin yemekeleri, FooD & Co. “Art of eating drinking”de Uluslararası ünlü Şeflerin ünlenen yemeklerini ( Menüdeki 4 özel sunum) FooD & Co. “art of eating drinking” standartıyla birebir hazırlayarak, yiyecek ve içecek sektöründe büyümeyi hedefleyen FooD & Co. Art of eating drinking; yapısı altına alacağı her bir ünitesini, şık ve sade mekanlarda kaliteli ürünlerini özellikle ”homemade” olarak, hem Türk damak tadına uygun klasik lezzetleri, hem de yaratıcı özgün yemek tasarımlarını, oldukça uygun fiyatlarla İstanbulluların damak zevkine sunuyor.

FooD & Co. Art of eating drinking ile gurme olmanın farkındalığını yaşayın

Dünya lezzetleri üzerine damak tadı ve lezzet tecrübesine sahip (Gurme) olmanın olmanın; sadece imkanları olan belli bir hedef kitlenin değil, herkesin uygun şartlarda ulaşabileceği mekanlar yaratmayı amaçlayan FooD & Co. “art of eating drinking”, yemekteki sanatsal yaklaşımı ile herkesi Gurme olmanın inceliklerini farketmeye çağırıyor..


FooD & Co. “art of eating drinking”


Bağdat Caddesi No.350 Erenköy – İstanbul

Tel: 0 216 478 64 63

http://www.foodandco.com.tr/

3 yorum:

  1. Bu haftasonu mutlaka gideceğim, teşekkürler Lezzet Dedektifleri:)

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarını bekliyoruz o halde Kutu :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Biz gittik 3-4 defa ve hiç memnun kalmadık.Çalışanlar kalifiye degil ,işletmecisi restaurantin ic sorunlarini musteriye yansitiyor.24 yildir bagdat caddesinde oturuyoruz,fod & co 'nun sokağında uzun soluklu goremiyorum işletmeye el atmazlarsaailecek cok sık dışarıda yemek yeriz,food&co'ya oneri-sikayet de bulunduk degerlendirmediler,motive amaclı tesekkur ettik yazılı olarak hic birine geri donulmedi.Son olarak kahvaltı fırsatı satışı yaptılar giden dostlarımız profesyonelliğe sığmayan tavırlara maruz kalmışlar ki bu giden Türkiye'nin emdarı iftarı müzisyeniydi,şaşırmadım açıkcası.Buradan bari son tavsiyede bulunma şansını yakalayım dedi evime yakın bir yer olamsı cok guzel misagirimi vs yemeeg goturecegim bir yer olsun isetrim ama ulaşılamayan sahibi ehr kimse işletmeye acil el atmalı.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails