10 Nisan 2012

Yepyeni Bir Kariyer Sizi Bekliyor


MSA, ŞEF ADAYLARINI “TANIŞMA GÜNÜ”NDE BULUŞTURUYOR!

MEB onaylı, Dünyanın her yerinde geçerli uluslararası City&Guilds diploması sunan tek profesyonel aşçılık okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), hakkında detaylı bilgi almak isteyen tüm öğrenci adayları ve aileleri için 15 Nisan Pazar saat 10.00-16.00 arasında tanışma günü düzenliyor.

Dünya Şefler Birliği (WACS) tarafından ödüllendirilmiş üstün profesyonel eğitim kalitesi, Amerika’da sağladığı maaşlı staj imkanı, uluslararası geçerli City&Guilds diploması ve MEB onaylı sertifikasıyla sadece Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen işletmelerine nitelikli, eğitimli şefler yetiştiren MSA, mutfağı bir kariyer olarak seçen adaylara hakkında detaylı bilgi vermek ve okulu tanıtmak amaçlı düzenlediği tanışma gününde buluşturuyor.

Deneyimli MSA eğitmen şeflerinin eğitimleri, fırsatları ve okulu anlatacağı tanışma günü, 15 Nisan Pazar saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sona erecek. Mutfakta profesyonel bir eğitim hakkında bilgi almak isteyenler için özel olarak düzenlenen etkinlik her saat başı 45’er dakikalık sunumlar şeklinde gerçekleşecek.

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.com.tr ; http://www.facebook.com//mutfaksanatlariakademisi adresinden veya

0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan temin edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails