10 Ekim 2011

City Lights Restaurant&Bar Yenilendi

İstanbul’un merkezinde yer alan Ceylan InterContinental İstanbul’un N katındaki City Lights Restaurant & Bar, bir yanı tarihi yarım adayı kucaklarken diğer yanıyla boğazın enfes görüntüsünü yeni konseptiyle sizlere sunuyor


Ceylan InterContinental İstanbul, konuklarına zamanın ötesinde farklı anlar yaşatarak yıllar boyunca sürdürdüğü başarılı geleneğini Mimar Iraz Kutlar’ın baştan aşağıya yenilediği konseptiyle devam ettiriyor. City Lights Restaurant & Bar’ ın çok yönlü yenilenme çalışmalarının yansımalarını şimdiden şehrin gece hayatını tek çatı altında toplamaya kararlı.

Boğazı Kucaklayan Yeni Bir Gurme Restoran, Premium Bir Bar
City Lights Restaurant & Bar, İstanbul’un elit eğlence hayatına yeni bir soluk getirerek herkesin damak zevkine hitap eden birbirinden güzel ve özel hazırlanmış menüleriyle konukların kalbini fethediyor. Premium Bar konseptiyle gelen misafirlerine 14:00 - 02.00 saatleri arasında hizmet verecek olan ve yemekleriyle de ön plana çıkan City Lights Restaurant & Bar, özel soslar içeren aperatiflerinden tatlılarına kadar özgün mutfak anlayışını sizlere sunuyor. Yenilen menüsünde başlangıç olarak; Vanilyalı Lagos Carpaccio, Porçinı Risotto, ana yemek olarak yüzde yüz organik Fırın Ördek Göğüsü, İstakoz Sırtı, Kalkan Balığı Filetosu ve tatlı olarak da Zeytinyağlı Çikolatalı Mus, Hurmalı Dondurma, Mascarpone Peynirli Frambuazlı Dondurma favoriler arasında yer alıyor.

Eğlence’nin Kalbi City Lights’da Atıyor
City Lights Restaurant&Bar, İstanbul’u ayaklarınızın altına alan ve boğazı kucaklayan konumuyla içkilerinizi yudumlarken sevdiklerinizle eğlenebileceğiniz yeni bir adres olarak karşınıza çıkıyor. City Lights Restaurant & Bar’ın bünyesinde yer alan teras bölümü, misafirlerine enfes boğaz manzarasıyla unutulmaz tatlar vaat ediyor. Boğaz manzarasının karşısında yudumladığınız içkinin hazzı muhteşem müzikler eşliğinde hafızalarda yer ediniyor. City Lights Restaurant & Bar, gelen misafirlerine saat 23.00’den itibaren birbirinden ünlü djlerin performansı eşliğinde ev sahipliği yapıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails