Çırağan Palace Kempinski’nin Laledan Restoran’ında İstanbulluların vazgeçemediği klasik balık keyfi bu sonbahar başlıyor...
Boğaz’ın hemen kıyısında, yemyeşil bahçe içindeki Laledan Restoran, Ekim ayından itibaren Boğaz’da yaşayabileceğiniz balık keyfini Çırağan farkı ile sunuyor: Taptaze soğuk ve sıcak mezeler, günlük balıklar, Pasta Şefi Xavier Castello ve ekibi tarafından hazırlanan ev yapımı, mısır ekmeği dahil çeşitli ekmekler ve tatlılar... Michelin yıldızlı Başaşçı Olivier Chaleil önderliğinde yönetilen muftakta kullanılan malzemelerin % 80’i organik; yerel, mevsimsel ve organik olarak seçilen malzemeler yiyeceklerin lezzetine lezzet katıyor… Yine her balık lokantasında bulunmayacak çok çeşitte rakının yanı sıra Sommelier Tuncay Altın tarafından yerli, Fransız, İtalyan, Şili, Amerika, Avusturya ve Arjantin şarapları menüye göre özel olarak seçildi ve eşleştirildi.
Temmuz ve ağustos ayları hariç her akşam 19.00-23.00 arası İstanbul’un en prestijli noktasına gelip kendilerine ve yurt dışından gelen misafirlerine klasik bir balık ziyafeti çekecek İstanbullular Laledan Restoran’da Boğaz’ın, balığın, mezenin, rakıyla şarabın en güzelini bulacak, Kempinski servisi ve Türk misafirperverliği eşliğiyle günün yorgunluğunu atarak keyif içinde şımartılacaklar.
Rezervasyon: 212 326 46 46
Pumpkin Cheesecake with Pecan Praline Sauce
4 hafta önce
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder