24 Ekim 2011

McDonald’s’ta Servisi Yönetim Kadrosu Yaptı

 

McDonald’s, Türkiye’deki çeyrek yüzyılını 25 yıl önce Türkiye’de açılan ilk restoranı olan Taksim restoranında yaptığı sürprizlerle andı. 25 yıl öncesine dönerek misafirlerine teşekkür eden McDonald’s, dekorasyondan çalışan formalarına menü alanlarından posterlere yapılan değişikliklerle 25 yıl öncesini yeniden yaşattı. Misafirlere en büyük sürpriz ise serviste yapıldı. Yöneticilerini sistemin içinden yetiştiren ve onlara en tepeye kadar yükselme fırsatları vermesiyle tanınan McDonald’s bu kez serviste yönetim kadrosuyla işbaşı yaptı. Başta McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır olmak üzere McDonald’s’ın 24 yöneticisi de 25 yıl öncesinin üniformalarıyla restoranda görev yaptı. Sipariş almak, patates kızartmak, dondurma servisi, temizlik gibi tüm görevlerde işbölümü yapan yöneticiler arasında her disiplinden yöneticiler yer aldı. Restoranda 25’inci yıldönümü dolayısıyla çalışan yöneticiler arasında 25 yıl önce Taksim restoranı kapılarını açtığında ‘ekip üyesi’ olarak görev alan ve bugün McDonald’s kadrosunda çalışan yöneticiler de yer aldı.

McDonald's Türkiye Genel Müdürü Dilek Başarır, 25'inci yıldönümünde müşterilere elleriyle servis yaptı.

Yine uzun kuyruk oluştu
25 yıl önce ilk McDonald’s hamburgeri yemek için heyecan yaşayan İstanbullular bu kez de kutlamaya dahil olmak ve restoranın eski döneme ait havasını yeniden yaşamak için uzun kuyruklar oluşturdu. McDonald’s Genel Müdürü Dilek Başarır, “25‘inci kuruluş yıldönümümüzde misafirlerimizi nostaljik bir atmosferde ağırlamak, sizleri 25 yıl öncesine götürmek istedik. Türk halkı McDonald’s’ı sevdi, biz de bugün bu yakın ilgi ve sevgiye teşekkür etmek üzere bütün yönetici arkadaşlarımızla birlikte Türkiye’deki ilk restoranımızda bizzat kendi ellerimizle servis yapıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails