ETLER VE PİŞİRME TEKNİKLERİ 
MSA şefleri ile tam kıvamında, lezzetli tarifler...Sadece bu tarifleri değil, her et yemeğini mükemmel hazırlamanın püf noktalarını öğreneceksiniz. 
- Fırında kuzu tandır, baharatlı kuzu jus ile (Demo)
- Dana pirzola, limonlu risotto ve biberiye sos ile
- Egzotik soslu tavuk but, lyonnaise patates ve ekşi kurutulmuş domates sos ile 
05 Şubat Cumartesi 10.00-14.00 / 160 TL 
* MSA şeflerinin size özel ikramı citrus parfe. 
İTALYAN MUTFAĞI 1 
- Portakal ve cevizli roka salatası 
- Kabaklı risotto
- Kırmızı şaraplı ve mantarlı dana yahni, 
polenta kekleri ile
- Tarçınlı zeppole, vanilyalı dondurma ile 
07 Şubat Pazartesi 19.00-22.00 / 120 TL 
TAPAS 
İspanya'nın geleneksel yemeği "Tapas", hem barda atıştırmalık olarak, hem de ana yemek olarak sunabileceğiniz çok beğenilen bir yemek tarzı. Bu dersimizde lezzetli Tapas çeşitlerini öğrenirken, yudumladığınız Sangria ile keyfinize keyif katın. 
- Patatas Bravas, köz kırmızı biberli aioli
- Thai acılı tavuk kanatları
- Acılı ve pekmezli mini köfteler
- Siyah tempura kalamar, marinara sos ile
- Hindistan cevizi kaplı karidesler, tatlı chilli sos ile 
10 Şubat Perşembe 19.00-22.00 / 120 TL 
ÇİKOLATA SEVGİLİM 
- Tutku meyveli kırmızı kalp çikolata
- Nar ile lezzetlendirilmiş rocher
- Portakal ve ballı ramona
- Çilek aromalı beyaz çikolatalı truffles 
12 Şubat Cumartesi 10.00-14.00 / 130 TL 
İTALYAN MUTFAĞI 2 
SEVGİLİLER GÜNÜ 
- Karidesli minestrone çorba
- Safran soslu dil balığı filetoları
- Rosto dana, kış sebzeleri ile
- Beyaz çikolatalı frangelico mousse, çilek ile 
14 Şubat Pazartesi 19.00-22.00 / 120 TL 
UZAKDOĞU MUTFAĞI 
- Tom Yam Kung çorba
- Somon tataki, yeşil chilli biberli vinaigrette 
ve traşlanmış körpe sebzeler ile
- Karidesli egg noodle
- Yıldız anasonlu ve çikolatalı tart 
17 Şubat Perşembe 19.00-22.00 / 120 TL 
HIROKI TAKEMURA İLE SUSHI 
Sunset Restoran' ın ünlü Japon şefi Hiroki Takemura'nın özel sushi menüsüyle kendi ellerinizle yapacağınız sushilerin 
lezzetine inanamayacaksınız. 
- Sushi pirinci
- California roll
- Somon maki
- Karides nigiri
- Levrek nigiri
- Temaki uygulamaları 
19 Şubat Cumartesi 10.00-14.00 / 150 TL 
İTALYAN MUTFAĞI 3 
Bu dersimizde MSA eğitmenleri size Toscana usulü yemekleri tanıtacak, beraberce Floransa,Pisa ve Siena yörelerinin 
geleneksel menülerini hazırlayacaksınız. 
- Köz patlıcan ve domatesli bruschetta
- Yaban mantarlı fettuccine
- Porçini mantarlı süt dana, rosto rezene ve patates ile
- Baileys panna cotta 
21 Şubat Pazartesi 19.00-22.00 / 120 TL 
VICTORINOX İLE BIÇAK BECERİLERİ 
Profesyonel şefler gibi bıçak kullanmanın gösterileceği bu derste, bıçaklarınızı keskin tutmaktan tavuk doğramaya, meyve dilimlemeden sebze kesme biçimlerine kadar tüm bıçak becerilerini temel teknikleriyle öğreneceksiniz. Üstelik ders sırasında hünerlerinizi sergilemenize yardımcı olan 
Victorinox seti bizden size hediye. 
24 Şubat Perşembe 10.00-14.00 / 180 TL 
BALIKLAR VE KABUKLULAR 
MSA'da denizin kıymetli kaynağına zarar vermemeye özen gösteren ve yasaksız deniz mahsullerini kullanarak hem yeni hem de bilinen çeşitlemelerden leziz deniz ürünleri menüleri yaratan bir balık ve kabuklular dersi. Bu dersimizde sizlerle, hem mutfağınızı hem de denizleri boş bırakmayacak enfes deniz ürünleri menülerinin tariflerini paylaşacağız. 
- Karides chowder
- Baharatlı uskumru balığı, baharatlı fırın patates ile
- Balık kek, lemongrass ve baharatlı sos ile
- Levrek masala, dağ kekikli sarımsak ve chili ile 
26 Şubat Cumartesi 10.00-14.00 / 150 TL 
* MSA şeflerinin size özel ikramı çikolatalı mousse. 
İTALYAN MUTFAĞI 4 
MSA'nın dersine katılın, İtalyan usulü ev yemekleri yapmanın özelliklerini öğrenerek, soğuk kış günlerinde içinizin ısınmasını sağlayın. 
- Elmalı balkabağı çorbası
- Roma usülü gnocchi
- Gorgonzola, kereviz ve elmalı piliç but, fırında çıtır adaçayı ile
- Orman meyveli tiramisu 
28 Şubat Pazartesi 19.00-22.00 / 120 TL 
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)





Hiç yorum yok:
Yorum Gönder