15 Şubat 2011

Tavuk etinde lezzetin adı olan Wienerwald’den %50 indirim sürprizi!

Özel pişirme yöntemleriyle damaklardaki beyaz et lezzetini değiştiren Wienerwald, şaşırtan indirim kampanyası ile Şubat sonuna kadar satın aldığınız her ürünün 2.sini yarı fiyatına sunuyor.

Dışı çıtır çıtır, içi sulu bir Hendlbut, 55 yıllık pişirme tekniği ile nar gibi kızartılmış Tam Piliç, hiç yağ kullanılmadan özel fırınlarda hazırlanan lezzetli Çıtır Kanat ya da %100 piliç etinden yapılmış iki köfte arasında cheddar peynirinin eşlik ettiği Mega Piliç Burger… Wienerwald’in benzersiz menüsünde sunulan tüm lezzetler, 2. ürüne %50 indirim fırsatıyla sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.



Aynı ürünün ikincisi yarı fiyatına!

Wienerwald ‘in %50 indirim kampanyası, çiftler ve aileler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Satın alınan aynı ürünün ikincisinin %50 indirimli sunulduğu kampanya boyunca, Tam Piliç 14,50 yerine 7,25 TL, Tavuk Schnitzel 11 yerine 5,50 TL gibi avantajlı fiyatlarla isterseniz masanıza, isterseniz evinize geliyor. Bu özel promosyon, Şubat ayı sonuna kadar tüm ürünlerde geçerli.



Wienerwald’in “tavuk etinde sağlıklı lezzet” anlayışı ile tanışın!

Özel pişirme yöntemleri ve farklı soslarıyla hayatımıza yepyeni tatlar kazandıran Wienerwald, sağlıklı beslenme fırsatını, yeni tatları ve avantajlı menüleriyle herkesin hizmetine sunuyor.

Üstelik siparişlerinizin restoran sıcaklığında ulaşması için Türkiye'de ilk defa sıcak hava üfleyen sisteme sahip motorsikletli kuryeler kullanan Wienerwald, size mutfağınız kadar yakın...



Müşteri Destek Hattı : 444 13 53



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails