21 Şubat 2010

Yeni Yeni



Bisküvi Kakao Kremasına Doydu,

Hayalim Gerçek Oldu: “ETİ Tamdabu”


Yepyeni tatları ile fark yaratan ETİ, gevrek bisküvi ile kakao kaplamasının arasına hapsedilmiş yumuşak kakao kremasına sahip ETİ Tamdabu ile bisküvi severlerin hayallerini gerçekleştiriyor.





ETİ Tamdabu paketi açıldığında içinden kakao kreması ile doldurulmuş bir kurabiye çıkıyor. Bir hamlede ağıza atıldığında kurabiyenin bisküvisi ağızda dağılıyor, kakao kreması ağızda eriyor. İşte o anda “Ben olsam tam da bunu yapardım” dedirten lezzet ETİ Tamdabu, her biri 115 gramlık paketleri ile bisküvi severlerin vazgeçilmezi olmaya aday...

“hayalimtamdabu.com” Avrupa turu kazandırıyor

ETİ’nin yepyeni ve lezzetli kurabiyesi için hazırlanan, mart ayında yayına girecek olan internet sitesi “hayalimtamdabu.com” ziyaretçilerini hem eğlendirecek hem de kazandıracak.

İnternet sitesinde yer alan oyunda kullanıcılar; hayallerindeki Tamdabu kurabiyelerini zamanında ve doğru şekilde kakao kreması ile doldurdukça puan toplayacak, topladıkları puanlarla da kontör kazanacak ve interrail ile Avrupa’yı gezme şansını yakalayacaklar.

Tamdabu hem lezzetiyle hem de ödülleri ile gençlerin yeni gözdesi olacak.





Provamel Pirinç Sütü artık kalsiyum takviyeli!  

Provamel Pirinç Sütü bitkisel ürünlerin, besleyici olduğu kadar lezzetli olabileceğinin de gerçek bir kanıtı. Kalsiyumla zenginleştirilmiş Provamel Pirinç Sütü birçok avantaj sunarak sağlıklı beslenme tutkunlarını mutlu ediyor. Doğadan gelen saf ve kendine özgü bir lezzete sahip olan Provamel Pirinç Sütü kalsiyum takviyeli yeni çeşidi ile de raflarda yerini alıyor.


 

Yüzde yüz bitkisel olan Provamel Pirinç Sütü’nün içeriğindeki bütün maddeler doğal tarım metotları ile üretiliyor. Laktoz içermeyen Provamel Pirinç Sütü’nün doymuş yağ oranı çok düşük. Yağsız ve glutensiz bu özel ürün diyet listelerinin de vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Provamel Pirinç Sütü ayrıca kalsiyum ve demir ile güçlendirilerek gerçek bir besin deposu oluyor.

Provamel Pirinç Sütü’nün faydaları saymakla bitmiyor. İnek sütünden farklı olarak laktoz içermemesinden dolayı laktoz alerjisi olanlar için ideal bir besin kaynağı. Kronik rahatsızlıklar nedeniyle sağlıklı beslenme konusunda hassas kişiler için de kolesterol içermemesi çok büyük bir avantaj sağlıyor. Promavel Pirinç Sütü, aynı zamanda enerji dolu olduğu için spor yapan kişiler tarafından da çok ilgi görüyor. Protein hazımsızlığı yaşayanlar ve kolesterol diyeti yapanlar için de ideal bir alternatif olup, tercihlerini pirinç sütünden yana kullanan vejetaryenleri da mutlu ediyor.

Provamel Pirinç Sütü’nün kendine özgü lezzetini anlamak için öncelikle sade olarak içmenizi öneririz. Kahvaltı gevrekleriyle de tüketebileceğiniz Promavel Pirinç Sütü’nü sos yapımlarında ve tatlılarda kullanabileceğiniz gibi kahvenize de ekleyebilirsiniz.

Kalsiyum takviyeli Provamel Pirinç Sütü, hem kendine özgü hoş tadı hem de sağlık açısından faydaları ile Türk tüketicilerinin de favorisi olacak.

Promavel Pirinç Sütü ile sağlıklı günler!

Provamel Pirinç Sütü tavsiye edilen son tüketici fiyatı 9.90 TL


Penguen’den enfes karadut reçeli

Türkiye konserve sektörünün öncü markası Penguen, zengin reçel çeşitlerine karadutu da ekledi. Mevsiminde toplanan karadutlar Penguen’in Avrupa standartlarında hijyenik üretim yapan tesislerinde yıkanıp ayıklandıktan sonra geleneksel damak zevkimize uygun şekilde hazırlanıp sağlıklı cam kavanozda sunuluyor.



Karadut meyvesi güçlü antioksidanlar içermesi yönüyle vücuttaki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendirme özelliği taşıyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde ise kalbi koruyor ve kan basıncını düşürüyor. Aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici etkiye de sahip.

Karadutun faydaları bunlarla da kalmıyor. Halsizliği, aşırı yorgunluğu ve uykusuzluğu gidermede etkili olan karadut, kanı temizlediği için anemi hastalarına tavsiye ediliyor. Kronik sindirim sistemi rahatsızlıklarını gidermede rol oynayan karadutun mide salgısını artırdığı ve sindirim sitemini düzenlediği de biliniyor. Kronik gastrit ve hepatit tedavisi görenlere, ağız veya boğaz enfeksiyonu yaşayanlara de önerilen karadut saçların ve dişlerin güçlenmesinde etkili.

İçindeki bol karadutla keyfinize keyif katacak Penguen Karadut Reçeli’ni başta kahvaltı öğünü olmak üzere günün her saatinde keyifle yiyebilir ya da onunla tatlılarınıza ekstra lezzet katabilirsiniz.



 
 
 
Zeytinyağı’nın üstün lezzeti “Luna Sızma Zeytinyağlı”da

Margarin kategorisinde “sürekli yenilik” vizyonuyla değişim yaratan Luna, yeni ürünü “Sızma Zeytinyağlı” ile doğanın en saf ve kaliteli zeytinyağını margarinle buluşturdu.




Margarin sektörünün yenilikçi yüzü Luna, benzersiz lezzetini sızma zeytinyağının saflığı ve üstün kalitesi ile birleştirerek yepyeni bir ürün yarattı. Mutfakların yeni tadı “Luna Sızma Zeytinyağlı” kahvaltıdan yemek sofralarına ve çay saatlerine kadar pek çok üründe yeni lezzeti ile fark yaratacak.

Sofralarda bir klasik olan Luna margarinin en yeni ürünü “sızma zeytinyağlı” yapılan araştırmalar göz önüne alınarak tüketicilerin damak tadına en uygun şekilde üretildi. Trans yağ içermeyen ve yüzde yüz bitkisel olan “Luna Sızma Zeytinyağlı” damak tadının yanında sağlıklı bir tercih sunuyor. Luna margarin ailesinde yeni bir seçenek yaratan “Luna Sızma Zeytinyağlı”, 250 gr.’lık paket ve kase olarak raflardaki yerini aldı.

Türk damak tadına hitap eden ürünlerini 20 yıldır tüketicilerle buluşturan ve margarin pazarının gelişimine öncülük eden Luna, “sürekli yenilik” vizyonuyla tüketicileri yeni lezzetlerle buluşturmaya devam edecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails