11 Şubat 2010

Yeni Yeni




Tahsildaroğlu’ndan bir ilk;

Kahvaltılık Pastörize Lor Peynir

Doğal lezzeti ve geleneksel tadlarıyla 45 yıldır peynir sektöründe hizmet veren, 25 bin metrekare kapalı alana ve günde 300 ton süt işleme kapasitesine sahip tesislerinde üretim yapan Tahsildaroğlu, bir ilke imza atarak, Kahvaltılık Pastörize Lor Peyniri tüketicilerin beğenisine sunuyor.




Tahsildaroğlu Kahvaltılık Pastörize Lor Peynir, Türkiye’de ilk kez ambalajlı paketiyle özellikle kahvaltılara ayrı bir keyif katıyor.

İçeriğinde bulunan Enerji, Protein, Yağ ve Karbonhidrat besin öğeleri ve sürülebilir özelliğiyle lor peyniri daha kullanışlı ve lezzetli bir hale getiren marka, ekmek üzerine sürülerek yenilebilen farkıyla her gün tüketilebilen yepyeni ürünüyle özellikle çocukların peynir tüketmesini hedefliyor.

Ezine Peyniri’nin önemli adresi olan Tahsildaroğlu, özellikle yöresel peynir çeşitleriyle peynir sektöründe farkını ortaya seriyor. Bin bir çeşit peynirin yanı sıra Erzincan Tulum Peyniri, İzmir Tulum Peyniri, Mihaliç Peyniri ve Örgü Peyniri gibi peynir çeşitleri de bulunan Tahsildaroğlu’nun Kahvaltılık Pastörize Lor Peyniri, içeriğinde bulunan Pastörize peynir altı suyu, süt kreması, tuz ve en az %55 süt yağı ile kahvaltı sofralarını kalsiyum zengini lor peyniriyle süslüyor.

Yağ oranı ve tuzu düşük, zengin kalsiyum içerikli olan kahvaltılık lor peyniri, ayrıca böreklerde, salatalarda ve tatlılarda da kullanılabilinir.




HEM EKMEK, HEM DE REÇEL YAPABİLİYOR


Sinbo’dan mutfağınıza sihirli dokunuş! Sabahları iştahınızı açacak mis gibi taze ekmek ve ona eşlik eden leziz ev reçeli tek makinede buluşuyor. Sinbo Ekmek Yapma Makinesi size, evinizde damak tadınıza uygun pek çok çeşitte ekmek ve reçel yapmanın keyfini yaşatıyor.




Sinbo, tek bir makinede pek çok özelliği bir araya getirerek mutfaklarda mucize yaratıyor. Ekmek ve reçel yapan, pizza, kek ve sandviç pişirmenizi sağlayan Sinbo Ekmek Yapma Makinesi mutfağınızın vazgeçilmezi oluyor. Evinizde katkısız, damak zevkinize uygun ve vücudunuzun sağlıksal ihtiyaçlarına göre çeşit çeşit ekmek yapmanızı sağlayan makinenizi, on üç saate kadar programlanabilir zamanlayıcısı sayesinde akşamdan ayarlayarak, sabah mis gibi taze ekmek kokusuyla güne başlamanın keyfini yaşayacaksınız.

Pizza, kek ve sandviç pişirmenin yanı sıra reçel yapma özelliği de bulunan Sinbo Ekmek Yapma Makinesi, ölçü tutturma sorununu da çözüyor. Makinenizin ölçü kabı ve kaşıkları sayesinde dilediğiniz ölçüyü her zaman tutturmanın keyfini yaşayacaksınız. Pişirme tavasının çıkartılabilmesi ve yapışmaz yüzeyi sayesinde kolayca temizlenen makineniz mutfaktaki en büyük yardımcınız oluyor.

Sinbo Ekmek Yapma Makinesi, çölyak gibi sindirim sistemi rahatsızlıkları olan kişiler için ihtiyaca uygun çok çeşitli ekmek yapabilme ve rejim yapan kişilerin karbonhidrat değeri düşük ekmek hazırlayabilmeleri için de idealdir.





Gurme Lezzetler şimdi KFC’de!

Damak tadına düşkünlere müjde! Gurme lezzetler şimdi KFC’de! Kentucky Fried Chicken, Panini ekmeği ile hazırladığı çok özel burgerini, restoranlarında seçkin lezzetlerden hoşlanan müşterilerinin beğenisine sunuyor.



Özel Panini ekmeğinin içinde %100 tavuk Filleto, mozzarella peyniri, kornişon turşu ve özel sosuyla sunulan Panini Burger, farklı ve lezzetli bir seçenek olarak KFC’nin ürün yelpazesindeki yerini alıyor. Farklı olduğu kadar doyurucu olan nefis Panini Burger sadece 6 TL. KFC’de, tost edilerek servise sunulan Panini Burgerler lezzet meraklılarının ilk tercihi olacak. KFC, burgerde panini ekmeğini kullanarak fast food sektöründe bir ilki başlatmış oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails