17 Haziran 2010

Pizza Pizza ile Yaz Diyetine Hazır Olun!


Bol malzemeli ve doyurucu menüleri ile pizzaseverlerin daima ilk tercihi olan Pizza Pizza’dan yaza özel hafif ve doyurucu tatlar… Akdeniz’e özel tatları pizzalarında buluşturan firma, yazın formunu korumak isteyen pizzaseverler için salata, tavuk ve hafif pizza seçenekleri sunuyor…



 
1960’lardaki bir araştırma ilgi çekici istatistiki verilere sahip… Yunanistan, Güney İtalya, Fransa Akdeniz’in diğer ülkelerindeki insanlar, yüzde 40 oranında yağ içeren bir diyet ile beslenmelerine rağmen daha az kalp hastalıkları ile karşılaştılar. Bu ülkelerin insanları daha uzun ve sağlıklı yaşamanın da sırrını bulmuş oldular. 50 yıl boyunca süregelen bu beslenme yöntemini, Türkiye’nin en büyük pizza restoranlar zinciri Pizza Pizza da benzersiz tatları ile sürdürüyor. 4 farklı salatası, tavuk lezzetleri ve Tuna, Chicken Barbeque, Pizza Light ve Vegeterian gibi pizzaları ile sizi hafif lezzetlerden oluşan pizza zenginliğine davet ediyor.

Pizza dünyasında yarattığı yeniliklerle adından söz ettiren Pizza Pizza, doyurucu, ekonomik ve sağlıklı ürünler üretmeye devam ediyor. Bu yaz da hafif tatları ile pizzaseverlerin yanında olan firma; evde, işte ya da sahilde lezzetli pizzalarını yiyerek günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Akdeniz, Ton Balıklı, Caeser ve Mega salata çeşitleri ile yeşilliği ve tazeliği yaşatan Pizza Pizza, kıtır tavukları ile de beyaz et severlerin gözdesi. Pizza sosu, mozarella peyniri, mantar, ton balığı, mısır ve yeşilbiberi ile Tuna Pizzası; barbeque sosu, mozarella peyniri, tavuk parçaları, yeşil biber ve kurutulmuş domatesi ile Barbeque Chicken Pizzası’nı hafif pizzaseverlerle buluşturan firmanın Pizza Light ve Vegeterian Pizzaları da herkesin ilk tercihi olacak.

Pizzanın yerel tatlar kazanması için Ar-Ge departmanı ile çalışan, yeni ürünler ve tatlar üreten Pizza Pizza, 2009 yılında bu alandaki çalışmaları için 50 bin dolarlık bütçe ayırmıştı. 2010’da da aynı yöndeki yatırımlarına devam ediyor. Pizzaseverlerin beklentilerini karşılayacak 15 farklı pizza çeşidi bulunan Pizza Pizza, bu sayıyı 2010 yılında 25’e çıkarmayı planlıyor.

Üstün kalite, bol malzeme, tarifsiz lezzet ve servis hızıyla fark yaratan Pizza Pizza’nın kampanyaları ve ürünleri hakkında bilgi almak ve anında sipariş vermek için www.pizzapizza.com.tr adresi ziyaret edilebilir ya da 44 44 500 numaralı Türkiye’nin Pizza Sipariş Hattı aranabilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails