4 Haziran 2010

Kahve ve çikolatanın eşsiz birlikteliği yeni Kahve Dünyası mağazalarında buluşmaya devam ediyor!


Kahve ve Çikolata üretici kimliğini Eminönü’nde açtığı mağaza ile 2004 yılından bu yana markalaştıran Kahve Dünyası, Nisan ayında açtığı yeni mağazaları ile büyümesine devam ediyor.

Kahve Dünyası; İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Eskişehir, İzmit, Denizli’de yer alan toplam 44 Kahve Dünyası mağazasına Bodrum Marina, Palladium AVM ve Ataköy Plus AVM mağazalarını açarak 47 mağaza sayısına ulaştı.

Bodrum Marina’da, İstanbul’da Palladium AVM 2.katında ve Ataköy Konakları/Plus AVM bahçesinde açılan 3 yeni mağazası ile Kahve Dünyası, 47 mağaza 14 corner ile Türkiye genelinde 61 Kahve Dünyası noktasında hizmet veriyor. 5 Yıl gibi kısa bir sürede hem mağaza markası hem de ürün markası olma başarısı gösteren Kahve Dünyası; sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinden çikolata çeşitlerine, sandviç çeşitlerinden pasta çeşitlerine kendi üretimi zengin mönüsü ile farklı lezzetleri mağazalarında buluşturmaya devam ediyor.




“Türk kahve kültürünü ülkemizde ve dünyada hak ettiği yere taşımak” misyonu ile misafirlerin rahatça oturup, kahvelerini içerken, sohbet edebileceği, kitaplarını-gazetelerini okuyabilecekleri, kendilerini evlerinde gibi rahat hissedebilecekleri bir ortam yaratma hayali ile kurulmuş olan Kahve Dünyası, Kahve Dünyası markalı tüm kahve çeşitlerinde üretici kimliğin verdiği uzmanlık ve kaliteyi yansıtıyor. Fincanlı ürünler, Kahve Dünyası’na özgü kavrulma ve demlenme teknikleri ile özel bir lezzet sunarken; ileri teknoloji ile üretilen paketli ürünler Kahve Dünyası’ndaki keyfin evlere de taşımasına imkân veriyor. Kahve Dünyası, geleneksel Türk kahvesinden espresso bazlı gurme kahve çeşitlerine, aromalı filtre kahvelerden soğuk kahvelere, paketli kahve ürünlerinden yöresel kahvelere uzanan 50’den fazla kahve çeşidiyle misafirlerini ağırlıyor. Bunlarla birlikte; Sevgililer Günü, Anneler Günü, Yılbaşı gibi özel günler için hazırlanan ürünlerin yanı sıra, yazlık soğuk Türk Kahvesi, soğuk salep gibi mevsimsel olarak çıkan ürünler de mevcut.

Kahve Dünyası; kendi modern tesislerinde ürettiği geleneksel ve çağdaş kahve tatlarını, el yapımı lezzetli çikolatalar eşliğinde misafirlerine sunuyor. Tıpkı kahvede olduğu gibi, kakao çekirdeklerinin de en iyisini kullanarak misafirlerine en kaliteli çikolatayı en uygun fiyatla sunan Kahve Dünyası çikolata koleksiyonunda geleneksel çikolata kaplı lokum, çikolata fondü, çikolata kaplı portakal ve kestane ürünleri, İstanbul 2010 çikolataları, günlük tablet çikolatalar, çikokuplar başlıca çikolata ürünleri arasında bulunuyor.



Kahve Dünyası’nda birbirinden leziz ve çeşitli sandviçler, kruvasan ve kiş çeşitleri de kahvenin yanında öne çıkan yiyecek alternatifleri olarak sunuluyor.

Ayrıca, Kahve Dünyası mağazalarında Kahve Dünyası’na özel olarak tasarlanmış kahve fincanı, bardak, fondüe, elektrikli cezve, French Press gibi ekipmanların da satışı yapılıyor.

Self servis yerine masaya servis anlayışını benimseyen Kahve Dünyası, kurulduğu 2004 yılından bu yana ikramları ile tanınıyor. Türk kahvesi yanında ikram edilen çikolata ve su, diğer kahve çeşitleri ile ikram edilen kaşık çikolata, her masa için misafirlere sunulan kahve çekirdekli drajeler ya da madlen çeşitleri başlıca ikramlar arasında yer alıyor.

Kahve ve çikolatanın eşsiz birlikteliği, zengin mönüler yeni Kahve Dünyası mağazalarında keyifli sohbetlerle buluşmaya devam ediyor!..



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails