1 Şubat 2010

Yeni Yeni




“Lucca”dan Bu Kışın Yeni Trendleri
 

2010’un en eğlenceli kaçamağı olmaya aday “Mini Burger”leri ve başarılı barmeni Cevat Yıldırım’ın sihirli ellerinden çıkan “Rose Martini” ve “Lemongrass Martini” siyle Lucca bu kış da lezzet dünyasındaki öncülüğüne devam ediyor…






Eğlence, yiyecek – içecek denince akla ilk gelen ve İstanbul’ un en gözde mekânlarından Lucca açıldığı ilk günden bu yana mönüsündeki her lezzeti bir klasik haline getirmeye devam ediyor. Lucca’nın mutfak ekibi, yeni sezon mönüsünü geliştirmek için farklı tatlar peşinde yaptığı gastronomik yolculuklara hız kesmeden devam ederken; yeni sezona Lucca’nın yıldızı ve kış aylarının yeni trendi olmaya aday “Mini Burger”i ve kokteyl dünyasında yepyeni bir devrim yaratacak “Rose Martini” ve “Lemongrass Martini” çeşitleriyle iddialı bir giriş yapıyor.

Her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlardan oluşan kışa özel mönüsünde, salatalardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden muhteşem kokteyllere kadar eşsiz lezzetler bulunduran Lucca, enfes burger ekmeğinin içinde karamelize soğan ve cheddar peynirinin eşsiz birleşiminden doğan sıradışı “Mini Burger”leriyle müdavimlerine gerçek bir lezzet deneyimi sunuyor.


Uluslararası yarışmalarda elde ettiği derecelerine her geçen gün yenilerini ekleyen Lucca’nın başarılı bar şefi Cevat Yıldırım’ın sihirli ellerinden kış günlerine özel gül yaprakları, armut ve armutlu votka eşliğinde hazırlanan “Rose Martini” ve zencefil, lemongrass ve portakal suyunun birleşiminden oluşan “Lemongrass Martini” Lucca’nın klasikleri arasına girmeye aday!



Lucca

Cevdetpaşa Cad. No:51/A Bebek - 0212 - 257 12 55






Efes Pilsen'den Kışa Özel Fıçı Bira

Efes Pilsen markasının tüketiciler tarafında çok beğenilen fıçı ailesinin; yeni üyesi ‘Efes Pilsen Kışa Özel Fıçı Bira’, Ocak 2010'dan itibaren tüm raflarda yerini aldı.



Efes Pilsen’in kışa özel olarak ürettiği fıçı birası altın renkli kapağı, fıçı şeklindeki özel tasarımı ve tavsiye edilen 2,90 TL’lık perakende satış fiyatıyla bira tutkunlarını bu kış yalnız bırakmıyor. Efes fıçı biradan farklı olarak yüzde 6.1 alkol oranında üretilen Efes Pilsen Kışa Özel Fıçı bira, bu kış bira severlerin elinden düşmeyecek.

Raf ömrü dört ay olan Efes Pilsen Kışa Özel Fıçı bira, şimdi tüm raflarda tutkunlarıyla buluşmayı bekliyor.


 

Şubat Ayınca Cook Book'ta Karadeniz Rüzgarı Esecek!

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel içerisinde bulunan Cook Book Restaurant, Şubat ayına özel Karadeniz yemeklerini menüsüne ekledi.



Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Türk ve dünya mutfağının modern sunumunun yapıldığı otelin ana restoranı Cookbook’da Şubat ayına özel beş yıldızlı menü sunuyor.

Sheraton mutfağının deneyimli şef aşçısı Gökhan Tufan’ın yönetiminde bulunan Cookbook Restaurant, Karadeniz mutfağının en özel tatlarından Ayvalı Et, Tokat Kebabı, Etli Pezik Sarma, Hamsu Kuşu, Hemşin Mıhlaması, Mengen Pilavı, Bat gibi lezzetleri menüsüne ekliyor. Açık büfe şeklinde verilecek servisin kişi başı fiyatı 55 TL, içecekler extra olacaktır.

Marmara denizinin eşsiz manzarası eşliğinde yemek ziyafetine çağıran Cookbook Restoran,168 kişilik kapasitesi ve kendine özgü tasarımıyla dikkat çekiyor. Restoranın girişinde yapılmış olan yaklaşık bin 210 şişelik şarap kavı restoranın iç dizaynına ayrı bir özellik katıyor.

2 yorum:

Related Posts with Thumbnails