24 Şubat 2010

Mutfağınızda Berillo’ya, hayatınızda zarif detaylara yer açın



Zengin mutfak portföyünde 14 seri ve bu serilere bağlı 30 farklı model bulunduran Vanucci, ahşabın sıcak görünümüne zarif detaylar ekleyen Berillo ile klasik ve sade mutfaklar yaratıyor.



Her boyuttaki mutfak için sayısız çözüm sunan ve özgün tasarımlarıyla kullanıcılarına yeni bir yaşam tarzı kazandıran Vanucci, ahşabın sıcaklığını Berillo ile mutfağınıza getiriyor. Üç yapraklı zarif motifi ve dolap kapaklarındaki pirinç kulpları ile klasik tasarımına hareket katan Berillo ile mutfaklar sade ama göz alıcı bir görünüme kavuşuyor. Estetik ihtiyaçları zarif detaylarıyla karşılayan Berillo, işlevsel özellikleriyle de büyük bir kullanım kolaylığı sunuyor. Düzenli depolama olanağı sunan kiler dolapları, geniş kullanım alanı yaratan derin sürgüler, çekmece içlerinde özel çatal kaşıklık sistemleri ve köşe dolaplarındaki yaratıcı çözümler Berillo’ya sahip olmanın keyfini ikiye katlıyor.


Vanucci hakkında


2005 yılında kurulan Vanucci, ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün 1995 yılında kurulan deneyimli firması Prodek bünyesinde ve Türk gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider firması Sinpaş Grubu’nun bir iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Vanucci’nin zengin ürün portföyü mutfak ve banyo olmak üzere 2 ana gruptan oluşuyor. Firma ayrıca bu grupları destekleyen zengin aksesuar seçenekleri de sunuyor. İnsan sağlığına duyarlı malzemelerle üretilen Vanucci ürünlerinde ağırlıklı olarak ahşap, lake ve bunların kombinasyonları kullanılıyor.

1 yorum:

  1. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı ve mübarek olsun!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails