19 Şubat 2010

Meyve Buketleri





Türkiye'de yeni bir iş kolu olan Fruit and the City, Eylül 2006'da Bahar Rabia Durusoy tarafindan kuruldu. Doğum günleri, yıl dönümleri, doğumlar, hastaneler, ev ve bahçe partileri, açılışlar, kokteyller, toplantılar, yemek davetleri vb gibi aklınıza gelebilecek çiçek yollamanız gereken yada pasta ve tatlı alıp gitmeniz gereken heryer için birbirinden güzel meyveli buketlerinden hazırlıyorlar. Sevgililer günü, Anneler günü. Babalar günü gibi özel günler için özel dizaynları da var.



  


Fruit and the City'de tüm aranjmanlar tazelik ve titizlikle hazırlanıyor. Kullanılan meyveler, İstanbul'a en kaliteli ürün sunan meyve dağıtıcılarından özenle seçiliyor. Tüm aranjmanları değişik dizaynlarda ve değişik boylarda üretiyorlar; 2 kişilik de var 10 kişilik de...




   


 
Fruit and the City Türkiye genelinde franchising veriyor. Levent merkezden sonra, Kozyatagi, Florya, Taksim, Ankara, Bursa, Üsküdar ve Kıbrıs'da da bayilikleri bulunmaktadır.Web siteleri üzerinden de siparişinizi verebiliyorsunuz. Dilediğiniz gün ve saatte istediğiniz adrese teslim ediyorlar.



Merkez - Levent Şubesi


Adres : Nispetiye Cad. fecri Ebcioğlu Sk Işıkhan Apt. No: 4 D: 1 Levent- Istanbul
Tel: 0(212) 280 55 18
Fax: 0(212) 280 55 17
Gsm: (0555) 974 16 16

3 yorum:

  1. çok güzeller!!
    Bana ilk olarak doğumgünümde sevgilim göndermişti, sonra da istemeye geldikleri zaman yaptırdı annem :))
    çok güzel oldular, herkes de bayıldı

    YanıtlaSil
  2. ben de bayılıyorum bu meyve buketlerine :)

    YanıtlaSil
  3. bu meyveler cok guzel ve cok revaçta bu aralar:)sizinde blog hoşmuş izlıyorum.bende beklerım sevgiler:)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails