9 Mart 2011

Mania Gurme'de Yeni Şarap Menüsü

Şarap dünyasının bir numaralı dergisi ‘Wine Spectator’ tarafından yüksek puanlar almış dünyaca ünlü şaraplar Mania Gurme’de sizleri bekliyor! Mania Gurme Teşvikiye’nin yenilenen şarap menüsündeki şarapların yanında ‘raiting’leri de belirtilmiş. Bu da şarap seçimi yaparken yol gösterici oluyor. Üstelik Mania Gurme, dünya şarapçılığının seçkin örneklerini, İstanbul'un en uygun kadeh fiyatlarıyla servis ediyor.


İyi bir şarap içeceğinden emin olmak isteyenlerin bir numaralı adresi Mania Gurme, şarap menüsünü yeniledi. Mania Gurme Teşvikiye’nin yenilenen şarap menüsünde, 220’den fazla çeşit şarap bulunuyor ve 46 farklı çeşit şarap da kadehte servis ediliyor. Üstelik Mania Gurme, misafirlerine dünya şarapçılığının en seçkin örneklerini İstanbul’un en uygun kadeh fiyatlarıyla sunuyor. Bu özel şarapların kadeh fiyatı sadece 13–16 TL civarında! Şarap dünyasının bir numaralı dergisi ‘Wine Spectator’ ve ünlü şarap otoritesi ‘Wine Advocate’ Robert Parker tarafından yüksek verilmiş dünyaca ünlü şaraplar Mania Gurme’de sizleri bekliyor! Mania Gurme Teşvikiye’nin yenilenen şarap menüsündeki şarapların isimlerinin yanında ‘raiting’leri, yani otoritelerden aldıkları puanlar da belirtilmiş. Bu da zengin menüden şarap seçimi yaparken yol gösterici oluyor. Otoritelerin beğenisini kazanmış seçkin şarapları dilerseniz şişede dilerseniz kadeh olarak sipariş verebilirsiniz! Yani, yepyeni şaraplar keşfederken şişe açmanıza gerek yok!


Eski ve yeni dünya şaraplarından oluşan zengin menüsüyle Mania Gurme Teşvikiye; İtalya, Fransa, İspanya, Şili, Güney Afrika, Yeni Zelanda, Avustralya, Arjantin, Amerika ve Türkiye’den seçilmiş çok özel şarapları misafirleriyle buluşturuyor. Kırmızı, beyaz, rose ve köpüklü dilediğiniz şarabı seçip Mania Gurme’nin barına geçebilir ya da dilerseniz içkinizin yanında Mania Gurme’nin İtalyan mutfağı ağırlıklı şaşırtıcı menüsünden farklı lezzetlerle tanışabilirsiniz. Mania Gurme hafif bir şeyler atıştırmak isteyenleri ise yerel İtalyan peynirlerinden hazırlanan fondüsünden, doyumsuz şarküteri tabaklarına kadar uzanan zengin menüsü ile İtalyan usulü ziyafetlere davet ediyor.

Mania Gurme Teşvikiye
Teşvikiye Mahallesi Ihlamur Yolu sk. Sokullu Apt. No :20 Dükkan No: 2
Nişantaşı
Telefon: 0 212 241 53 83




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails