22 Mart 2011

Maltız’dan Konsept Restoranlar

İş çıkışlarında içeceklerini yudumlarken, günün stresinden kurtulmak isteyenler için Maltız Grill konseptli ilk restoranını Beşiktaş’ta, klasik Maltız köftesinden vazgeçemeyenler için Köfte konseptli sekizinci restoranını Bostancı’da hizmete açtı




Hayatın sağlıklı ve kaliteli yönlerini ortaya çıkaran Maltız, yepyeni bir restoran konsepti başlattı. Karşı konulmaz lezzetler sunan Maltız, 2011 yılına özel farklı konseptte restoranları ile hayatın keyfini dünya standartlarında yaşamak ve tatmak isteyenleri bekliyor… 1972’den bu yana kalitesinden ve lezzetinden ödün vermeden hizmet veren firma, geliştirdiği 2 farklı konsept restoranı ile yenilikçi ve kalite odaklı kimliğini “hayatı seven” herkesle buluşturacak… Maltız Grill ve Maltız Köfte restoranları ile hizmet vermeye başlayan firma, alternatif ve modern mekânıyla lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi olacak.


Maltız Grill, Türk insanın yaşam ve yemek anlayışına uygun bir konsept ile ziyaretçilerine alternatifler sunuyor. İş çıkışlarında Maltız Grill’i ziyaret edenler, benzersiz atmosferi eşliğinde, içeceklerini yudumlayarak zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaklar. 19 Mart Cumartesi günü Beşiktaş’ta İlk Maltız Grill konseptli restoranını hizmete açan firma, dünyanın en leziz ızgara ürünlerini sunan, Grill konsept restoranlarının devamını da getirecek. Maltız Köfte konseptli restoranlar ise modern ve huzurlu atmosferi ile gerçek et kalitesi ve lezzetini yaşamak isteyenleri bekliyor… Enfes köfteleri ve ızgara etleri ile “Etin böylesi az yenir” dedirten Maltız, konsept restoranlarında köfte ya da et çeşitlerini eğitimli ustaları tarafından özel alevli ızgaralarda pişirtip müşterilerin beğenisine sunuyor.

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.maltiz.com/ adresinden ya da 0 (212) 327 07 18 numaralı telefondan bilgi alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails