4 Kasım 2010

İstanbul’un Yeni Buluşma Adresi:The Marmara Şişli Tribeca Restoran

İş merkezlerine, sanata, alışverişe ve hareketli yaşama sadece 2 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan The Marmara Şişli’de Tribeca Restoran hizmete açıldı. The Marmara Şişli Tribeca Restoran, zengin kahvaltıdan doyumsuz akşam yemeklerine kadar lezzetli menüsü ile iş yemeklerinin, keyifli buluşmaların ve şehrin göbeğinde sakin molaların durak noktası olacak.



Zincir restoranların Türkiye’de öncü markalarından olan Tribeca, 15’inci yılında dokuzuncu şubesini The Marmara Şişli’de açarak otelin tüm yiyecek ve içecek hizmetini üstlendi. Otelin lobi katında, her gün sabah 06:30’dan gece 02:00’ye kadar hizmet veren The Marmara Şişli Tribeca Restoran, farklı menüsü ile buluşmaların bir numaralı adresi olmaya aday… The Marmara Şişli Tribeca Restoran’da renkli bir atmosferde sunulan menü; damak tadınızı zenginleştirerek sabah kahvaltısı seçenekleri, birbirinden leziz akşam yemekleri ile günün her saati davetleriniz için farklı alternatifler sunuyor.

The Marmara Şişli Chicago Müzikalini Ağırlıyor

Sanat ve iş dünyasının kalbinin attığı Mecidiyeköy’de bulunan 107 odalı The Marmara Şişli Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından konuklarını ağırlıyor. Tüm zamanların en çok izlenen müzikali Chicago’nun sanatçıları da The Marmara Şişli’de konaklayacak. Dünya turnesi kapsamında 1-9 Ekim tarihleri arasında sadece 13 gösteri sergilemek üzere Türkiye’de olacak ekip, 1950'lerin tarzını günümüz çizgileri ile yansıtan The Marmara Şişli’de konaklamayı seçti.

Chicago Menüsünde Sıradışı Tatlar

Chicago müzikaline ev sahipliği yapan The Marmara Şişli’de müzikalin adını taşıyan özel bir menü hazırlandı. The Marmara Şişli Tribeca’nın her damak tadına uygun ‘Chicago Menüsü’nü mutlaka denemelisiniz. Siz ‘Chicago Menüsü’nü tadarken tüm dünyada ilgiyle takip edilen müzikalin sanatçısı yan masanızda kahvesini yudumluyor olabilir.

Herkesin dilediği lezzeti bulabileceği zenginlikte olan ‘Chicago Menüsü’nde Chicago usulü tavuk salata, mini Chicago deep dish pizza, glaze mürdümlü antrikot ızgara, kırmızı bohça ile keçi peyniri, Belçika çikolatalı garter bert yer alıyor. Menünün kişi başı fiyatı 60 TL.                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails