13 Temmuz 2012

Hürrem'in Tatlısı Gül Sulu Su Muhallebisi



Sektörünün yenilikçi ismi Eker’den Ramazan’a özel yeni bir lezzet daha. Hürrem’in çok sevdiği ve sık sık sipariş vererek, Saray aşçılarına hazır ettirdiği Gülsulu Su Muhallebisi’ni, Eker Ramazan’da sizlerin sofralarına taşıyor.
Osmanlı mutfağının sevilen tatlılarından gül sulu su muhallebisi, bu yaz Ramazan sofralarına lezzet ve hafiflik getiriyor…
Süt ve süt ürünleri konusunda 35 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker Gıda, sofralara yeni tatlar kazandırmaya devam ediyor. 5 yıldır sütlü tatlı üreten Eker, Osmanlı mutfağından günümüze ulaşan ve hafifliği nedeniyle yaz tatlısı olarak da bilinen su muhallebisini, gül suyunun ferahlatıcı etkisi ile buluşturdu. Ramazan’da duyulan tatlı ihtiyacını, ağır şerbetli tatlılar yerine hafif bir şekilde gidermeyi amaçlayan gül sulu su muhallebisi, tatlıseverlere damak zevkinden ödün vermeden sağlıklı bir lezzet sunuyor.
Geleneksel lezzetlere verdikleri önemi vurgulayan Eker Süt Ürünleri AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevra Eker, yeni sütlü tatlıları gül sulu su muhallebisi ile 11 ayın sultanı Ramazan’a hazır olduklarını söylüyor. Nevra Eker, Ramazan ayının sıcak yaz günlerine denk gelmesinden dolayı sofralara sindirimi kolay, hafif, farklı ve lezzetli bir tatlı alternatifi sunduklarını belirtiyor. Ramazan’a özel olarak sınırlı sayıda üretilen Eker Gül Sulu Su Muhallebisi, muhallebisinin içeriğinde çok az miktarda şeker bulundurmakta ve geleneksel olarak üzerine pudra şekeri ilave edilerek tüketilmektedir.Eker Gül Sulu Su Muhallebisi, geleneksel tüketime uygun şekilde yanında pudra şekeri ile 150 gramlık kaşıklı pratik ambalajlarla satışa sunuldu. Raflarda yerini alan ürünün satış fiyatı ise Ramazan ayına özel sadece 1 TL.

1 yorum:

Related Posts with Thumbnails