Limonlu yumurtalı terbiyeyi sadece çorbalarda kullanıyorsanız, size farklı tavsiyelerimiz olacak...
Spesiyal 1: Kapuska yemeği yaptıktan sonra yumurta ve limonu iyice çırparak, kapuskaya ilave edin. İnanın parmaklarınızı yiyeceksiniz. Kapuskadan nefret eden arkadaşlarımız, bu sayede bir tencere kapuska yiyor.
Spesiyal 2: Kıymalı karnıbahar pişirdikten sonra aynı şekilde yumurta-limon kombinasyonu yapın. Karnıbaharın kendine has kokusudan eser bile kalmıyor.
Spesiyal 3: Aynı şekilde kıymalı pırasayla da muhteşem sonuç veriyor.
Spesiyal 4: Anneannem Bibiz'in yılda 2 kez yaptığı yöresel ıspanak dolması, yumurta-limon terbiyesiyle bizi farklı diyarlara sürüklüyor.
Bende bayılırım bende ekşili köftede , etli kereviz yemeğinde bayılırım:)))
YanıtlaSilTuğba gerçekten doğru söylüyorsun, ekşili köfteye de inanılmaz yakışıyor. Etli kereviz yemeğini de mutlaka deneyeceğiz. Valla karnım acıktı:)
YanıtlaSil