21 Aralık 2009

Yeni Yeni




Beyaz Fırın’dan yeni çıkmış sıcacık ekmekler…





Beyaz Fırın, 180 yıllık geleneksel lezzet sırlarıyla hazırladığı birbirinden leziz ekmekleri ile her öğünü bir keyfe dönüştürüyor. Natürel maya ile en doğal yöntemlerle üretilen Beyaz Fırın ekmekleri, damak tadından ve sağlığından ödün vermeyenlere birçok farklı alternatif sunuyor.

Kepekli, tuzsuz, çavdarlı, bol tahıllı, tam buğday, klasik baget ekmeği gibi tadına doyulmaz ekmeklerin yanısıra özel kalamata zeytinli ve cevizli ekmekler günlük olarak taptaze hazırlanıyor. Doğal maya kullanılarak sevgi ile hazırlanan Beyaz Fırın ekmekleri buğdayın eşsiz lezzetini ve sağlığını sofralarınınıza taşıyor.

http://www.beyazfirin.com/




ZAMANI SİZE BIRAKAN YEMEK MAKİNESİ



Küçük ev aletleri pazarının lider markalarından Sinbo; kısa sürede lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlayarak kendinize zaman ayırmanızı sağlıyor. Hazırladığınız yemeği 12 saat boyunca sıcak tutan Türkiye’nin ilk yemek yapma makinesi Sinbo Digicook, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak.





Yemeğin dibi tutmasın, fazla yumuşayıp dağılmasın, suyu azalmasın, lezzeti bozulmasın ve çok pişip vitamini kaçmasın sorunları Sinbo Digicook Yemek Yapma Makinesi ile son buluyor. Bayanlar için yemekte misafir ağırlamak, işten eve dönüşte yemek hazırlamak artık kısa sürede harika lezzetler yaratan ve yemekleri 12 saate kadar sıcak tutan Sinbo Digicook ile adeta bir hobiye dönüşüyor. Sinbo Digicook Yemek Yapma Makinesi; sağlıktan lezzete, süratten ekonomiye, pratiklikten güvenliğe kadar hiç bir konuda taviz vermeyerek, bayanların mutfaktaki en iyi yardımcısı oluyor.

Sinbo Digicook, yemekleri buharda pişirerek sağlıklı olmasını sağlarken, buharı dışarı sızdırmama özelliğiyle de su kaybını engelleyerek yemeklerin lezzetini kaybetmesini önlüyor. Akıllı program seçenekleri ile hangi yemeği ne kadar sürede pişireceğine kendisi karar veren Sinbo Digicook, ısı kaybı yaşatmayan tasarımıyla da enerjiden tasarruf etmenizi sağlıyor.

Sinbo Digicook çorbadan pilava, et yemeğinden baklagillere ve sebze yemeklerine kadar her şeyi sağlıklı, pratik, lezzetli, güvenli ve enerjiden tasarruf ederek sizin için yapıyor. Sinbo Digicook, Çorbayı 15 dakikada, et yemeğini ise 25 dakika gibi kısa sürelerde mutfakta mucizeler yaratıyor.

Kalite ve güvenilirliği uygun fiyatlarla buluşturan Sinbo, Türkiye’nin ilk yemek yapma makinesini 99 TL’den başlayan cazip fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuyor. 7 litre ve 10 litrelik seçenekleri ile Sinbo Digicook Yemek Yapma Makinesi, tüm seçkin süpermarket zincirlerinde yerini aldı.

Siz malzemelerinizi koyun ve tek tuşa basın, bırakın gerisini Sinbo Digicook düşünsün.




Mövenpick Hotel Istanbul’da “Dünya Lezzetleri” festivali başlıyor !





Mövenpick Hotel Istanbul, 14-24 Ocak 2010 tarihleri arasında düzenleyeceği “Dünya Lezzetleri” festivali ile sizleri zencefil, chilli, kişniş, köri ve vanilya gibi farklı lezzet ve kokuların anavatanlarına doğru bir lezzet yolculuğuna çıkmaya davet ediyor.

Kendinizi farklı kokular ve baharatların dünyasında şımartabileceğimiz bu macerada dünyanın dört bir yanından en çok beğenilen tatları AzzuR Restaurant’ta keşfedebilirsiniz.

Dünya lezzetleri menüsünde baharatlı karides çorbası Tom Yam Gung'dan zencefil ve körili tavuk Ginger Curry’ye, vanilya ile lezzetlendirilmiş jumbo karides sote Vanilla Prawns’dan köri ve kişniş ile lezzetlendirilmiş baharatlı kuzu Coriander Curry’ye kadar pek çok farklı tadı bir arada bulabileceksiniz.

Rezervasyonlarınız için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.




Organik yumurta


Keskinoğlu uzmanlığıyla sofralarda…





1963 yılından beri yumurta üretimi yapan ve ambalajlı yumurta pazarında yüzde 65 payla lider olan Keskinoğlu, organik yumurta üretimine başladı. Sektörde öncülüğüyle yol açan ve 2000’li yıllarda da Türk tüketicisini özellikli yumurtayla tanıştıran Keskinoğlu’nun garantisiyle üretilen organik yumurtalar Türkiye’deki tüm ulusal ve yerel market zincirlerinde tüketicinin beğenisine sunuldu.

Organik üretim sürecinin tüm detaylarıyla özel olarak planlanması gerektiğini belirten ve bunun bir uzmanlık olduğunun altını çizen Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, “Türkiye’de organik tarıma ilişkin yönetmelik, 2005’te yayınlandı ve biz Keskinoğlu olarak tüm süreci yakından takip ettik. 3 milyon TL yatırımla özel bir tesis kurduk. Üretim güvenliği için bu tesislerin yerleşim merkezi, dere yatağı gibi bölgelerden uzak olması, hayvanların özgürce dolaşabilecekleri ve gıda güvenliğini koruyacak tedbirlerin alındığı organik tarım arazilerinin oluşturulması gibi birçok kriterin gözetilmesi gerekiyor. Keskinoğlu olarak önce tüm bu planlamayı yapmayı ve tüketicimize yüzde yüz organik yumurtayı en sağlıklı haliyle sunmayı hedefledik. Yumurta üretim tesisinin yanı sıra, kümeslerimize yakın bir noktada organik yem üretim tesisi de kurduk, yem ihtiyacımızı da Keskinoğlu kontrolünde yapılan üretimle karşılıyoruz” dedi.


1 yorum:

Related Posts with Thumbnails