5 Kasım 2014

LA BOOM'DAN YEPYENİ SPESİYALLER


Emirgan'da gitmeyi en sevdiğim mekanlar sıralamasında ilk 3'te yer alıyor La Boom. Yemekleri son derece lezzetli ve doyurucu. Müşterilerle son derece sıcak bir diyalog kuruluyor. Burada yediğim deniz mahsullü makarnanın tadını hâlâ unutamam.



La Boom'un executive şefi Fikri Kaya, kış mönüsüyle de son derece iddialı. Kaya, hedef kitlesini susamlı bonfile, semizotlu kinoa salatası, patlıcanda kral yengeç, karidesli risotto ve yeşil çay creme brulee ve choco pralin gibi yepyeni lezzetlerle buluşturuyor.



 Kaya ile tanışmış ve mutfağında vakit geçirmiş  biri olarak onun yeni spesiyallerini tatmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails