11 Nisan 2013

Big Chefs Studio'da Kahvaltı Zamanı



Big Chefs markasının yaratıcısı Gamze Cizreli ile ilk kez Özyeğin Üniversitesi'nde düzenlenen bir girişimcilik panelinde tanışmıştım. İdeallerini gerçekleştirmek için yılmadan mücadele eden ve İstanbul Etiler civarında Avrupai bir kafe kültürünün yaratıcısı olan Cizreli, bu yolda emin adımlarla ilerliyor. Aslında ben en çok Tarabya Big Chefs'i seviyorum. Denize nazır, püfür püfür. Burayla ilgili anekdotlarımı daha sonra paylaşacağım çünkü bugünkü gündemimde Etiler'deki Big Chefs Studio var. Bunun en önemli nedeni de en çok sabah kahvaltısına aşık olmam.

Sabah kahvaltılarında değişik tatları keşfetmekten hoşlanıyorum. Big Chefs Studio'ya da bu nedenle gittim. Muazzam bir kahvaltısı var dediler. Sabah erken saatlerde gittim. Man in Black'ler vardı her yerde. Anlaşılan o ki, Etiler civarındaki işadamları da burada kahvaltı etmeyi tercih ediyor. Kahvaltının yanı sıra iş toplantılarını da burada yapıyorlar. Normalde yarım saatte bitmesi gereken bir kahvaltının 2-3 saat sürmesinin başka bir anlamı olamaz değil mi? Birbirinden özel lezzetlerle hazırlanan ‘Ev Kahvaltısı’ ve özel ‘Studio Kahvaltısı’na eşlik eden taze portakal suyu ve kahve ile misafirler, sabah keyiflerine keyif katıyor. Farklı tatlar arayanlar için, bir Big Chefs Studio spesiyali olan 'Sacda Sıcak Kahvaltı' güne sıcacık başlamak için ideal bir seçenek...

‘Eggs Benedict’ ve ‘Yumurtalı Ekmek’ ise kahvaltıda yumurtadan vazgeçemeyenlere farklı bir yorumla sunuluyor. Zengin kahvaltı seçeneklerinden ‘Ev Yapımı Granola’, ‘Peynirli Panini Tost’, ‘İspanyol Omlet’ ve daha birçok lezzet, zinde bir başlangıcın yanı sıra damaklarda eşsiz tatlar bırakıyor.

Bakery seçeneklerinden kruvasanlar, çeşit çeşit muffinler, sıcacık simitler, taptaze kek ve pastalar ise Big Chefs Studio konuklarını kapıdan girdikleri anda mis gibi bir kokuyla karşılıyor. Kahvaltı keyfine ofiste veya evde devam etmek isteyenleri de unutmayan Big Chefs Studio, bakery ürünleri ve sıcacık to-go kahveleri take-away olarak da sunuyor. Alın kitabınızı, ipad'inizi takılın valla burada saatlerce. Afiyet olsun hepinize şimdiden..

Nispetiye Cad. No:89 Etiler

1 yorum:

  1. Hemen yarın sabah Big Chefs'e gidip kahvaltı yapacağım :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails