11 Kasım 2012




DİYETTE MİSİNİZ ? YA DA DİKKAT ETMENİZ GEREKİYOR DA CANINIZ TATLI MI İSTİYOR ? İŞTE ÇOK PRATİK VE KALORİSİ ÇOK AZ BİR TARİFİMİZ GELİYOR !!!!


Yeni tarifler icat etmeye, yemeğe, içmeye ve sizlerle paylaşmaya devam ediyoruzzz :)

SIMSICAK ÇOK KOLAY VE PRATİK
PAZAR AKŞAMI 'SALEP'İ :)



Bugün ne yazık ki  haftasonu tatilimizin son akşamı, Amaa bu sımsıcak pratik saleple haftaya çok zinde ve enerjik başlamış olacağız  :)



Tarifimiz şöyle:

1 litre şişe sütü tenceremize boşaltıyoruz, 1 yemek kaşığı pirinç unu, 1 yemek kaşığı buğday nişastası, 1 tatlı kaşığı tarçın  veya  1 yemek kaşığı nescafe... Biz nescafe ekledik ki değişik bir tat olsun, tarçın sevmeyenler için bir alternatif :) Ana tarifimiz budur bu kadar basit ve kolay işte



Şimdiiii:
İsteyen buna 4 yemek kaşığı şeker mi ekler ya da şeker hastalığınız varsa sakarin mi eklemek istersiniz  ya da hiç şeker eklemezsiniz,  onu size bırakıyoruz :) Bir de bulabiliriseniz aktardan yarım taze vanilya da eklerseniz çok lezzetli oluyor. Bir taşım tel karıştırıcı yardımıyla bir yandan karıştırarak kaynatıyoruz ve bardaklara dolduruyoruz. Sevdiklerimizle bir fincan mutluluk :) 


DENEMEK İSTEYENLERE AFİYET BAL ŞEKER OLSUN :)
YENİ TARİFLER , YENİ MEKANLAR VE GÜZEL YEMEKLERLE SİZLERLE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ





BİZDEN  AYRILMAYINN :)


B & S








1 yorum:

  1. eminalipaşa caddesi no:83/b suadiye-istanbul.butik cafemizi yeni açtık. gelirseniz ağırlamaktan keyif duyarım. hem sizde yeni lezzetler ve yeni bir yer keşfetmiş olursunuz :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails