14 Temmuz 2012

Perrier Beet Kokteyli...




Serinletici bir içecek arıyorsanız, size tavsiyemiz buz gibi bir Perrier'le hazırlanmış enfes bir kokteyl.

Sıra dışı bir lezzet arayanların vazgeçilmez tercihi Perrier, yazın sıcağından bunalanları serinletici kokteylleriyle ferahlatıyor. Yaz partilerine ve eğlenceye eşlik eden en gözde içecek Perrier, içerisinde bulunan yoğun baloncukları ile susuzluğunuzu gideriyor ve tazelenmenize yardımcı oluyor.

Fransa’nın ikonik markası Perrier, düşük sodyumlu yapısı ile yüzde 100 doğal ve sağlıklı bir alternatif sunuyor. Modern ve cesur şişe tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Perrier, içerdiği dengeli mineral yapısı ile alkollü - alkolsüz kokteyllerin de vazgeçilmezi oluyor.



“Perrier Beet”


Malzemeler:

- 3 adet taze ahududu/frambuaz

- 2 küp pişmiş pancar kökü

- 1 ince dal kişniş

- 2cl Monin Raspberry Şurup

- Buz

- 12cl Perrier

Karıştırma bardağında tokmak yardımıyla taze ahududu/frambuaz, pişmiş pancar kökü ve kişnişi ezin. Daha sonra, Monin şurup, buz ve son olarak Perrier’i ekleyin.

Pişmiş pancar, ahududu/frambuaz lezzetli bir kombinasyon sunuyor ve Perrier’in de karışıma eklenmesiyle bütün aromaların tadı açığa çıkıyor. Soğutulmuş kokteyl bardağında karışımı iki defa süzdükten sonra kişniş ile süsleyerek servis edebilirsiniz.

Zincir mağaza ürün fiyat bilgisi:

- 6'lı paket 20 cl // 16,9 TL - Tekli şişe 2,8 TL

- 4'lu paket 33 cl // 11,9 TL - Tekli şişe 3 TL

- 1 adet 75 cl // 4,49 TL



Perrier Hakkında

Dünyanın en fazla satan maden sularından biri olan Perrier, Nestle Waters bünyesine aittir. Kaynak Fransa Provence bölgesinde yer alan Vergeze kasabasındadır ve 1863 senesinden beri kullanılmaktadır. Perrier, bugün 150 ülkeye ihraç edilmektedir. Diğer sodalarla karşılaştırıldığında düşük sodyum oranına sahip olmasından dolayı ağızda tuz tadı bırakmayan Perrier, yoğun gaz oranı ile Türk damak tadına uygundur. Düşük sodyum oranından ve yüzde yüz doğal olmasından dolayı gazlı içeceklere alternatif sağlıklı bir ferahlatıcıdır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails