11 Temmuz 2012

Kahvaltı Keyfinin Yeni Adresi: La Mia Luce




“Şık, lezzetli, keyifli”… İstanbul gastronomi yaşamına yeni bir soluk getirdi. La Mia Luce’de hazırlanan kahvaltı sofralarını tanımlayan en iyi üç kelime. Günün her saatinde doyumsuz, taze ve özel tatlar sunan La Mia Luce, birbirinden lezziz seçenekleri ile haftanın 7 günü misafirlerine eşsiz bir kahvaltı keyfi yaşatıyor.

Evlerdeki kahvaltı sofralarını, Türkiye ve dünyadan seçilmiş en iyi ürünlerle şık ve rahat bahçesine taşıyan La Mia Luce, damak ve göz zevkine aynı anda hitap ediyor. Anadolu yakasının yeni gözde mekanı, fırından yeni çıkmış ekmek ve hamur işleri, tereyağ, bal, kaymak ve çeşit çeşit reçellerden oluşan geleneksel tatlar, dört çeşit zeytin, ithal ve yerli peynir çeşitleri, taze köy yumurtasından yapılan omletler, salam, tavuk ve dana jambon, isli kuru et, ızgara sucuk gibi şarküteri ürünleri, doğal domates ve yeşillikler, taze mevsim meyveleri ve sınırsız içeceklerle gerçek bir kahvaltı şöleni sunuyor.

La Mia Luce’de rahat ve huzurlu bir ortamda kahvaltı keyfi saat 09.30–12.30 saatleri arasında devam ediyor. Çay, Türk kahvesi, çözünür kahve, limonata, taze sıkma portakal suyu, süt, su ve sodanın limitsiz olarak servis edildiği zengin serpme kahvaltı, kişi başı KDV dahil 45 TL. Mekanda 12 yaşa kadar olan çocuklardan ise ücret alınmıyor.


www.lamialuce.com

Adres : Plaj Yolu Sok. No:18 B Blok Suadiye/İstanbul

Tel : (0216) 464 17 77 - 78 - 79





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails