13 Mayıs 2012

Tüm Özel Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun




Eveeeet, her Anneler Günü'nde olduğu gibi canımız kadar sevdiğimiz annelerimizi mutlu etme çırpınışlarımız sabah saati itibariyle başladı. Eğer henüz bir program yapmadıysanız o zaman size güzel bir önerimiz olacak. Elinizi çabuk tutmanızda fayda var.


The House Hotel Bosphorus’tan Annenize Layık Brunch Keyfi


The House Hotel Bosphorus’un ünlü şefi Arzu Öztürk, Anneler Günü şerefine anneler için tüm hünerlerini sergiliyor. 13 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek brunch’ın, Monica Bellucci’nin özel tarifini de içeren zengin mönüsü ile bu Anneler Günü’nü unutulmaz kılmak sizin elinizde…Ortaköy’de bulunan Simon Kalfa binasında, 2011 Mayıs ayında kapılarını açan, The House Hotel ailesinin üçüncü üyesi The House Hotel Bosphorus, açıldığı günden bu yana Ricky Martin, Monica Bellucci, Kevin Spacey, Matt Dillon gibi yıldızları ağırlayarak büyük beğeni topladı. The House Hotel Bosphorus son olarak, dünyanın en prestijli seyahat dergilerinden Conde Nast Traveller’ın her sene yayınladığı ‘The Hot List 2012’ ye Türkiye’den seçilen iki otelden biri olma başarısını gösterdi. Autoban’ın titiz çalışmasıyla dönemin klasik izlerini taşıyan, rahat, modern ve lüks bir stili, eşi benzeri bulunmayan boğaz atmosferiyle birleştiren The House Hotel Bosphorus, bu Anneler Günü’nde annenizle unutulmaz bir deneyim paylaşabilmeniz için çok özel bir brunch planladı. Otelin deneyimli şefi Arzu Öztürk’ün özenle hazırladığı Anneler Günü brunch menüsünde yok yok.



Öztürk’ün çok özel tariflerini annelerin beğenisine sunacağı brunch’ınız mimoza kokteyl ikramıyla başlayacak, boğazın nefes kesici manzarası The House Hotel Bosphorus’un eşsiz lezzetleri ile birleşerek bu Anneler Günü’nü unutulmaz kılacak. Monica Bellucci’nin The House Hotel Bosphorus’ta kaldığı sürede şef Arzu Öztürk ile tarifini bizzat paylaştığı zeytinyağlı rezene de bu özel günün sürprizleri arasında. Annenizi günlük rutininden koparıp ona rüya gibi bir gün yaşatmak istiyorsanız, rezervasyon için hemen The House Hotel Bosphorus’u arayın. Anneler Günü brunch’ının ücreti kişi başı 75 TL.
Tel:  +90 (212) 327 77 87



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails