5 Mayıs 2012

Casita'nın Margarinli Domates Sosu, Feraye Mantısını Mahvetmiş



Geçenlerde Burçin ile buluşup minik Ege'yi de alıp Bağdat Caddesi'ndeki Casita'ya gittik. Buranın önce kızartılıp sonrasında fırınlanan Feraye mantısı gerçekten güzeldir. Daha doğrusu güzeldi demek zorundayım. Bu defa yediğimiz mantılar pek bir yavandı. Domates sosuna, sarmısağa ve yoğurda rağmen lezzetlenmedi gitti mantı. Tuzsuzdu. Tuz koyup durdum,  kıvamı tutturamadım bir türlü. Acılı şeytan Feraye istedim bal gibi geldi. Domates sosunun normalde tereyağla yapılması gerekmez mi?  Ya da o gün bize mi margarin denk geldi? Buram buram margarin tadı vardı. Yedikten sonra da derhal midem kaynadı.  16 TL verdiğimiz Feraye mantısı bizi hiç memnun etmedi. Lütfen domates sosunu margarin kullanmadan, tereyağ ile hazırlayın. Margarin, mantının tadını gerçekten bozuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails