22 Mart 2012

Benzersiz İtalyan Lezzetleri Nişantaşı PiPa'da...



PiPa’ nın kurucu ortaklarından, aynı zamanda mutfak direktörü Napoli doğumlu, ödüllü şef Enzo Carbone önderliğinde hazırlanan mönüde Türkiye’ nin ilk gerçek Napolitan odun-fırın pizzaları dikkat çekiyor. Mönü hazırlanırken en büyülü tatlara ulaşmak için İtalya’ dan getirilen zeytinyağı ve Buffalo mozzarella, pasta yapımında kullanılan Martelli makarna dışında el yapımı makarnalar ve ekmekler, organik sebzeler kullanılıyor.

İsmini pizza ve pastanın ilk 2 harfinin birleşmesinden alan PiPa'nın pizza ve makarnalarının lezzeti tarifsiz. Bu pizzanın hamuru şimdiye kadar denediğimiz pizza hamurlarından öyle farklı ki, tek bir lokma kalmayana kadar kenarlarını bile keyifle yediriyor insana...

Menüde özellikle Nutellasever hanımların dikkatini çekecek olan bir tatlı alternatifi de sunuluyor: Nutellalı Pizza. Denemedik ama aklımızın bir köşesinde :)

Pizza ve makarna dışında et-balık alternatifleri de var ve menü oldukça geniş... Dekorasyonu oldukça şık, servis hızlı ve kaliteli.

Saat 12:00’ den gece 01:00’e kadar açıkı ancak yemek servisi saat 23:00’ e kadar.
Telefon:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails