3 Şubat 2012

Sloganımız: Paran Kadar Dukan


Bir arkadaşımızın Dukan Diyeti'yle 15 günde 5 kilo verdiğini duyunca, ekip olarak Dukan Diyeti'ne başladık. Kitaplar alındı, satır satır okundu. Şu an diyetin ilk aşaması olan 5 günlük atak döneminin ikinci günündeyiz. Rejim, atak döneminde sadece sadece protein ürünlerini içeriyor. Süt, yoğurt ve peynirin light'ını aldık apar topar marketten. Öğle ve akşam yemekleri için Merter'in meşhur Çınaraltı Kebapçısı'ndan sipariş veriyoruz. Öğlen yağsız tavuk şiş, akşama doğru da dana şiş... Bu spesiyallere de sadece ve sadece limonlu maydanoz eşlik ediyor.

Anekdot 1: Vücudu protein bombardımanına tutarken günde en az 1.5 litre su içmek gerekiyor.
Anekdot 2: 5 günlük atak döneminde en çok kahvaltıda zorlanıyoruz. Yumurtayı haşlayın, yumurtayı rafadan yiyin, omlet yapın... Uff, nereye kadar yumurta taaa
Anekdot 3: Bugün rejimin ikinci günü. Dün 67 kiloydum. Bu sabah 65.5. İşe yarıyor bu diyet...
Anekdot 4: Ha bire et yediğimiz için inanın karnımız hiç acıkmadı.
Anekdot 5: Bir an önce kilo versek iyi olacak. Tavuk şişe 9 TL, dana şişe 13 TL vermekten iflas edeceğiz. Evde olsa neyse... Mesaideyken bu rejimi yapmak tuzluya mal oluyor.

Rejimin ilerleyen dönemlerindeki gelişmelerden haberdar edeceğiz...

2 yorum:

  1. bu diyete bende baslasam iyidir :-)
    diyet yemekleri aslinda lezziz gözükmezler ama bu onlardan degil

    :-)))

    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası yemeklere yağ koymayı kesip,sebzeyi artırıp, karbonhidratı kesince oluyor bu iş. Rejim yemeklerini hazırlarken,biraz yaratıcı olunursa, hem mideye hem de göze hitap ediyor.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails