1 Şubat 2012

Nespresso'dan Yeni Lezzetler


Sabahları bir koca fincan kahve içmeden kendime gelemiyorum. Bu alışkanlık bana yengem Lynn'den kaldı. Gözünü açar açmaz, yüzünü bile yıkamadan çapaklı gözleriyle mutfağa gidip kahve hazırlayan Lynn, bir haftada orta boy bir kahve kavanozunu tüketirdi valla. Üstelik dedikoduların aksine bu kadar çok kahve içmesine rağmen, selüliti de yoktu. Kahveden girdim söze, şimdi de Nespresso'dan çıkacağım...
Geçenlerde  Nespresso'nun yeni kahve seçeneklerini tattım ve bayıldım. Siz de kahve fanatiğiyseniz, mutlaka deneyin.

İŞTE 3 FAVORİM:

1- Vanilla Blossom (Vanilya İçeceği): Livanto Grand Cru'nun yumuşak içimini ve vanilyanın kadifemsi lezzetini yakalayan nefis bir ahenk. Hafif bir çiçek aroması ile farkını gösteren yumuşak bir karışım.

2-Cherry (Kiraz): Olgun kirazların tatlı ve hoş kokulu yoğunluğu Livanto Grand Cru'nun daha gevrek tonlarını harekete geçiriyor. Bu ikilinin birlikteliği meyveli ve mükemmel bir lezzet sunuyor.

3-Dark Chocolate (Siyah Çikolata): Siyah bitter çikolata tonları ile kavrulmuş karamelize Livanto Grand Cru lezzetinin buluşması. Bu zengin kombinasyonun her yudumunda bitter çikolatadan ısırık alır gibi hissedeceksiniz.



2 yorum:

Related Posts with Thumbnails