16 Şubat 2012

Big Chefs Kemerburgaz, Mart ayında açılıyor!




Ankara’da başlayan lezzet yolculuğunu, İstanbul, Gaziantep, Antalya ve Mersin’de açtığı restoranlarıyla serüvene dönüştüren Big Chefs, 13. şubesini Kemerburgaz’da açıyor. Mart ayı içinde hizmet vermeye başlayacak ‘Big Chef Kemerburgaz’, ev sıcaklığını her zaman olduğu gibi Kemerburgaz’a da taşıyor!

Ankara’daki ilk şubesini 2007 yılında açan ve 2009’da hızlı bir büyüme sürecine giren Big Chefs, İstanbul’u 7. şubesiyle taçlandırıyor. Yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en taze ekmekleri ve en özel tatlıları bulabileceğiniz Big Chefs Kemerburgaz, evinizdeki sıcaklığı aratmayacak.



Büyük şefler, Büyük lezzetler!

Büyük Şefler’in lezzet yolculuğu, 2007 yılında Ankara’da başladı. Kısa sürede, Ankaralı’ların vazgeçilmez mekanı oldu ve şube sayısını üçe çıkarttı. 2009 yılı sonunda İstanbul Etiler ve Tünel’de açtığı şubeleri ile İstanbullularla buluştu.

Günün her saati, en lezzetli yemekler, en taze ekmekler, en özel tatlılar, en hızlı ve en iyi servis, Büyük Şefler’in açık mutfağından çıkıyor. Zengin kahvaltı şeçeneklerinden kocaman burgerlere, taptaze salatalardan süper sandviçlere, et yemeklerinden ev yapımı makarnalara kadar heRŞEY birbirinden lezzetli!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails