9 Ocak 2012

Nar Gourmet ilk mağazasını Istinye Park'ta açıyor!

İstanbul’un lezzet hayatına yeni bir heyecan, farklı bir renk geliyor. Anadolu’nun doğal ve bölgesel lezzetlerini markalaştıran NAR Gourmet, ilk mağazasını İstinye Park’ta açıyor. Zengin zeytinyağı koleksiyonu, geleneksel tariflere göre yaptığı reçelleriyle yeme-içme dünyamızda fark yaratan NAR Gourmet’nin bu ilk mağazasında lezzet ürünlerinin yanı sıra; zeytin ağacından ürünler, tekstil ürünleri, cam ve porselen ürünler ile kitaplar da olacak. İstanbullular NAR Gourmet mağazasıyla gurme alışverişin keyfine varacak.

İstanbullular keyifle alışveriş yapabilecekleri yepyeni bir gurme mağazasına kavuşuyor. Doğal lezzetlerin markası NAR Gourmet, ilk mağazasını İstinye Park’ta ocak ayı içinde açıyor. NAR Gourmet, gurme alışverişi seven herkesin tutkusu haline gelen tüm ürünlerini bir arada sunacağı ilk mağazasında; zeytin ağacından yapılan hediyelik ürünlerini, tekstil ürünlerini, cam ürünlerini ve lezzet kitaplarını da müşterileriyle buluşturuyor olacak.  

NAR Gourmet mağazası, dünyanın en büyük markalarının boy gösterdiği seçkin alışveriş merkezi İstinye Park’ın pazar alanında konumlanıyor. NAR Gourmet mağazasının dekorasyonu modern çizgilerden oluşmakla birlikte ürünlerin doğallıklarını da yansıtan bir anlayışta hazırlandı. Gurme alışveriş sevenler NAR mağazasında hem aradıkları ürün çeşitliliğini bulabilecek hem de büyük bir keyifle alışveriş yapabilecekler.



Peki NAR Gourmet mağazasında NAR’ın hangi ürünleri olacak?

Zeytinyağı raflarında; Organik, Erken Hasat, Natürel Sızma, Tek Bahçe, Natürel Çeşnili Zeytinyağı çeşitleri ve Türkiye’nin zeytin haritası çıkartılarak yerinden toplanan zeytinlerden elde edilen Anadolu Zeytinyağı Koleksiyonu olacak.

Bunların yanı sıra Organik Zeytinyağı Sirke-Ekşi Seti, Organik Zeytinyağı-Baharat Seti, Organik Sirkeler, Organik Ekşiler, Organik Pekmezler, Organik Baharatlar, Organik Çaylar, Sabun, Fındık & Fıstık Yağı, Kuru Meyve, Bal, Geleneksel Türk Lokumu, Akide Şekeri, Reçeller ve Marmelatlar İstinye Park’taki NAR Gourmet mağazasında lezzetseverleri bekliyor olacak.

NAR Gourmet İstinye Park’a lezzet katacak!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails