29 Ocak 2012

Laledan Restaurant'ta Lezzet Patlaması:)


Klasik balık keyfini yerel, mevsimsel ve yüzde 80'i organik malzemelerle hazırlanan soğuk, sıcak mezeler, ev yapımı ekmekler ve tatlılarla taçlandıran Laledan Restaurant, 14 Ocak’tan Mart 2012 sonuna kadar 7 ülkeden tam 14 şarabın ister kadehte ister şişede, sınırsız servis edildiği özel 'Kış Menüsü'yle misafirlerini memnun ediyor… Lezzetli kış mönüsüne birbirinden cazip şaraplar eşlik edecek. Arjantin, Avustralya, Fransa, Güney Afrika, İspanya, İtalya ve Şili’den gelen kırmızı şaraplarda klasik tam gövdeli, yumuşak tanenli, meyvemsi tadı ile Yellow Tail-Merlot’dan yumuşak ve tatlı tanenleriyle Alamos Malbec’e; beyaz şaraplarda ise balık ve sebze ile muhteşem bir uyum sağlayan beyaz altın renkli, dolgun, aromatik dengeli asiditeli Chardonnay üzümü Trapiche’den yeşil elma, armut ve narenciye aromaları, ferah ve yoğun meyve tatları ile Pinot Grigio üzümlü Yellow Tail’e 14 çeşit beyaz ve kırmızı şarabı nefis yemekler eşliğinde ister kadeh kadeh deneyini ister şişede…

Laledan Restaurant'ın Fanatiği Olduğumuz Lezzetlerine Gelince:

1-Tarama
2-Marine Sardalya
3-Nar ekşisinde sunulan tava Antakya sıkma peyniri ve balık topları
4-Çılgın soğuk mezeleri
5-Özellikle tava çuprası...
6-Etseverler için mantarlı sos eşliğinde sunulan dana bonfilesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails