16 Ocak 2012

'Beyefendinin' ve 'Hanımefendi'nin Menüleri


Çırağan Palace Kempinski Tuğra Restaurant & Lounge’da Şubat ayı, 'sevgi' temasına ayrıldı… Tüm ay boyunca, kadınlarla erkeklerin farklılıklarından doğan uyuma dikkat çeken, birbirini tamamlayan lezzetlerden oluşan iki ayrı menü sunulacak; 'Beyefendinin' ve 'Hanımefendi'nin menüleri… Tuğra Restaurant & Lounge, 14 Şubat 2012 Salı akşamı ise 'Özel Sevgililer Günü' menüsü ile ağırlayacak misafirlerini. Tuğra Restaurant & Lounge’da ay boyu bulunabilecek, 'Beyefendinin' 5 tabaklık menüsünde baharatlı ve bademli tereyağlı ile servis edilen bıldırcın, ciğer ve pastırma terrin’den, hurma sucuk ve bulgur pilavı ile servis edilen kuzu güveçe; 'Hanımefendinin Menüsü'nde ise mantar sosu ile servis edilen deniz tarağı pastırma milföyden, patlıcan havyarı, kavrulmuş bahar sebzeleri ile servis edilen fırınlanmış kuzu pirzolaya birbirinden cazip lezzetler var.  (Kişi başı 145 TL, KDV dahil)
14 Şubat Salı akşamı sunulacak özel “Sevgililer Günü Menüsü”nde ise Beyefendi, ızgara kuşkonmaz, poşe bıldırcın yumurtası ve taze soğan sosu ile servis edilen Istakoz Dilimleri’nden ağır ateşte pişirilmiş kuzu yanağı, balkabağı, doldurulmuş kuzu mantarı ve taze kuzu-kekik sosu ile servis edilen Fıstıklı Kuzu Sırtı’na 6 tabaklık bir lezzet yolculuğuna çıkacak. Aynı şekilde Hanımefendi’yi de dağ mantarı çeşitleri, armut cipsi, patlıcan havyarı ve taze kekik sosu ile Tavalanmış Dana Bonfile’den deniz ürünleri suyu ile servis edilen Kerevit Mantısı’na ve liçi meyvesi eşliğinde Ahududu ve Güllü Krema’ya ayrı bir ziyafet bekliyor. (İki kişi 460 TL, KDV dahil)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails