26 Ekim 2011

Sabaha Karşı Aç Kalınca Nereyi Arayacağız?




Son anda çıkan ani bir ek yüzünden, ekipçe dergide sabahlamak zorunda kaldık. Saatler ilerledikçe, akşam 19.00'da yediğimiz yemeğin yerinde yeller esmeye başladı. Midemiz kaynamaya, gark gurklamaya, ezilip büzülmeye başladı. Sabaha karşı üçte ise açlık iyice dayanılmaz oldu. Çılgınca internetten 7/24 hizmet veren yerleri aradık, yemeksepeti'ni talan ettik ama nafile. 7/24 çalışıyoruz diyen her yer kapı duvar. Uzun uzun çalan telefonlara cevap vereni bekle ki bulasın. Şimdi buradan soruyorum, sabaha karşı acıksak, evde de işte de yemeğe dair hiçbir şey olmasa, açlıktan baygınlık mı geçireceğiz?
İşim Merter'de...  Tek umudum Cevizlibağ'da7/24 hizmet verdiğini söyleyen Tonton Baba'ydı. Sucuklu ekmek ya da yarım ekmek köfte hayaliyle yanıp tutuşurken, sallama çayla yetinmek zorunda kaldım. 7/24 açık olduğunu söyleyen ama telefonlarını açmayan müesseselere de anlam veremiyorum doğrusu. 7/24 mantığıyla hizmet veren donanımlı büfeler çoğalsa ve bu büfeler saat kaç olursa olsun evlere servis yapsa, muhteşem olmaz mıydı?
Bu arada gerçekten 7/24 hizmet veren alternatif yerler biliyorsanız, ne olur söyleyin. Sabaha karşı aç kalmak gerçekten kötü bir his...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails