20 Ekim 2011

Günaydın Et Yeni Steak House'u İle Çığır Açıyor

‘Et’ denince akla ilk gelen isim 'Günaydın Et' 26’ıncı şubesini Etiler, İstanbul’da hizmete soktu! Günaydın Steak House Etiler farklı konsepti ve Türkiye’de ilk kez sunulacak değişik ve organik lezzetleriyle sektöre damga vurmayı hedefliyor. Maliyet bedeli 1 buçuk milyon dolar olan yeni Steak House’da ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu’nun hazırladığı özel menü misafirlerin beğenisine sunuluyor

“Et Bizim İşimiz” diyerek 3 kuşaktır müşterilerine yüksek kalite ve güvenilirliği sunmayı ilke edinen Günaydın Et, 26’ıncı şubesini Etiler’de hizmete soktu. 1 buçuk milyon dolara mal olan 120 kişi kapasiteli Steak House’da, Günaydın Et’in yine kendi bünyesinde ürettiği çok özel etler kullanılıyor. Türkiye’de ilk kez sunulan farklı lezzetlerden oluşan menüsü ve çarpıcı konseptiyle sektöre damgasını vuracak olan restoranda, etseverler bir Steak House’dan beklenenden çok daha fazlasını bulacak. 2012 yılı sonuna kadar Türkiye’de aynı konseptte minimum 2 restoran daha açacaklarını belirten Günaydın Et’in kurucu ortağı Cüneyt Asan, 3 milyon dolarlık bir yatırıma daha imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Yenilikleri ve organik ürünleri ile ete sınıf atlatıyorMenüsünün tamamı organik ürünlerden hazırlanan Steak House’da ünlü Şef Batuhan Piatti Zeynioğlu’nun özel sunumlarına yer veriliyor. Batuhan Piatti Zeynioğlu’nun yaratıcılıkta sınır tanımadan hazırladığı menüde yer alan pek çok lezzet Türkiye’de ilk kez etseverlerin beğenisine sunuluyor. Günaydın Et’in kendi bünyesinde en uygun şartlarda ve Günaydın kalitesinde ürettiği etlerden hazırlanan özel menünün en önemli özelliği Türkiye’de sadece Günaydın Et’de sunulacak lezzetleri içermesi. İlklere imza atma özelliği ile hizmet veren Günaydın Et ile katkı maddesi içermeyen tümüyle organik ve daha önce denenmemiş lezzetleri sayesinde Türkiye’de 'steak house' konseptine sınıf atlatarak, bu alanda yeni bir devir başlatıyor.


Japonya’dan sonra ilk Et Sushi Günaydın Steak House’larda
Ekmekten mayoneze her türlü malzemeyi restoran bünyesinde hazırlayan Günaydın Et’in deneyimli çalışanları, etseverlere yemeğin şova dönüştüğü bir şölen sunuyor. Yeni açılan Steak House’da lezzet düşkünleri Türkiye’de bir ilk olan etten sushi 'beef sushi' ve dananın yanağından yapılan 'veal bites'ın tadına varıyor. Ev yapımı sos ve garnitürlerle süslenmiş, çok özel Fransız setlerinde servis edilen iştah açıcı haşlama en çok ilgi çekecek ikramlardan biri. Steak House’da göze çarpan diğer lezzetler arasında dana pirzolasından hazırlanan 'Fil Kulağı' ve yine Türkiye’de ilk kez sunulan ıstakoz ve bonfilenin muhteşem kombinasyonu 'Surf & Turf' ile kuvvetli görselliği ile göz doyuran 'Steak House Crepe' bulunuyor. Günaydın Steak House, müşterilerine lezzetli ve sağlıklı tatlar sunmanın yanında günün yorgunluğunu atmaları için sağlıklı ortamlarda ağırlıyor. Cüneyt Asan, hem dekorasyon hem de tüm yemeklerde kullandığı mucizevi 'Himalaya Tuzu'nun havayı iyonize etme özelliğini renk terapisi ve sağlığa sayısız faydaları ile birleştirerek bir ilke daha imza atıyor. Yeni Steak House’da kullanılan Himalaya Tuzu’ndan yapılan duvar, misafirleri rahatlatmanın yanı sıra adeta tedavi ediyor. 800 adet tuğla ve toplamda 2 bin ton tuzdan oluşan tuz duvarı, Steak House’un üst katında bulunan 20 kişilik gruplar için dizayn edilen özel odaya da renk katıyor. Lezzetli spesiyalleri denemenizde fayda var. İnanın çok şey kazanacaksınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails