4 Şubat 2011

Sevgililer Günü İçin Leziz Bir Adres: MSA

Uluslararası mesleki eğitim programlarının yanı sıra; mutfak meraklılarına ünlü şefler eşliğinde birbirinden keyifli workshop’lar düzenleyen Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), Sevgililer Günü’nde çift olarak katılabileceğiniz İtalyan Mutfağı workshop’ından sevdiklerinize sunabileceğiniz hediye kartlarına kadar birbirinden çekici seçenekler sunuyor.

Sevgililer Günü’nün geleneksel şekilli kırmızı çikolatalarını işin ustası aşçılar eşliğinde kendiniz yapmak istemez misiniz? MSA’da bu ay için özel olarak hazırlanan “Çikolata Sevgilim” isimli workshop sayesinde birbirinden lezzetli ve şık sunumlu çikolataları evinizde nasıl hazırlayabileceğinizi öğrenebilir, bu sene sevdiklerinize kendi yaptığınız çikolataları hediye ederek onları şaşırtabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde her zamanki programının dışına çıkmak istiyorsanız mutfağa sevgilinizle birlikte girebilir ve 14 Şubat’taki romantik workshop; “İtalyan Mutfağı”na katılabilirsiniz. Çorbasından tatlısına İtalyan Mutfağı menüsü hem iştahınızı hem de aşkınızı kabartacak.

MSA’nın Sevgililer Günü fırsatları bunlarla da sınırlı kalmıyor. Mutfağa girmekten hoşlanmıyor ama sevgilinizin muhteşem yemeklerinden tatmak istiyorsanız MSA bünyesindeki çeşitli workshop’lardan birini seçebilir ve sevgilinize hediye edebilirsiniz. Hediye kartlarına MSA‘dan veya www.mobilhediyem.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü daha lezzetli ve renkli geçirmek için yapmanız gereken tek şey müthiş yemekler yapmayı öğrenebileceğiniz eğlenceli workshop’lara kayıt olmak. MSA’nın web sitesinden ya da Biletix’den online satın alarak sınırlı sayıda kapasiteli mutfaklardaki workshop’lara katılma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kendi mutfağınızın şefi olmak için acele edin!






Çikolata sevgilim

Hangi kalp birbirinden nefis çikolataların karşısında erimez ki… Sevgililer Günü çikolatalarınızı MSA şefleriyle beraber yapın, aşkınıza çikolatanın enfes lezzetini katın.

Tutku meyveli kırmızı kalp çikolata

Nar ile lezzetlendirilmiş rocher

Portakal ve ballı ramona

Çilek aromalı beyaz çikolatalı truffles
12 Şubat Cumartesi 10:00-14:00


KDV dahil 130-TL







İtalyan Mutfağı 2

Sevgililer günü!

Sevdiğinizle MSA’ya gelerek Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan romantik menümüzü beraber pişirmenin keyfine varın. Bu seneyi çiçek yerine içine aşkınızı kattığınız yemeklerle kutlayın.


Karidesli minestrone çorba

Safran soslu dil balığı filetoları

Rosto dana, kış sebzeleri ile

Beyaz çikolatalı frangelico mousse, çilek ile

14 Şubat Pazartesi 19:00-22:00


KDV dahil 120-TL




Programlarla ilgili ayrıntılı bilgiler www.msa.tc adresinden veya 0212 290 35 50 / 444 9 MSA numaralı telefondan temin edinilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails