9 Şubat 2011

GBK'den Yenilikçi Lezzetler

Gurme Burger’in Türkiye’deki ilk adresi GBK dana eti ile hazırlanan burger çeşitlerinin yanı sıra Vejetaryen ve Spesiyal Burger’leri ile de misafirlerine farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor. Gourmet Burger Kitchen’ın Spesiyal Burger çeşitleri Mediterranean Lamb ve Smokey Sausage; Vejetaryen Burger’leri ise Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine & Goat’s Cheese, Veggie & Camembert ve Portabella. Bu farklı ve yenilikçi lezzetleri denemeden 2011 kışını tamamlamayın.


Lezzetli ve “gurme” burger’in adresi GBK, dana eti ile hazırlanan burger çeşitlerinin yanı sıra Vejetaryen ve Spesiyal burger’leri ile de yenilikçi lezzetler oluşturuyor. Vejetaryen Burger grubunda Falafel, Puy Lentil Burger, Aubergine & Goat’s Cheese, Veggie & Camembert ve Portabella yer alıyor. Mediterranean Lamb ve Smokey Sausage ise GBK’nın Spesiyal Burger serisinde yer alan çok özel lezzetler. GBK, zengin çeşitliliğe sahip farklı menüsüyle her damak zevkine hitap edebilen seçeneklere sahip.


Ev yapımı humus, cacık ve acı kırmızıbiber sosu ile hazırlanan Falafel, Vejetaryen Burger’ler arasında en çok tercih edilenlerden. Patlıcan, pane keçi peyniri ve kurutulmuş domatesten oluşan muhteşem bir görünüme ve lezzete sahip Aubergine & Goat’s Cheese ise favori olmaya aday bir ürün. Yeşil mercimek, patates, yeşil köri, taze soğan karışımlı Puy Lentil Burger ise Türk damak tadına çok uygun bir burger. Et yemeyen, protein değeri düşük ürünler tercih eden, buna rağmen burger deneyimi yaşamak isteyenlere Vejetaryen Burger’ler çok lezzetli ve gurme alternatifler sunuyor. Spesiyal Burger’lerden ise kuzu eti, humus, cacık ve acı biber kombinasyonu ile hazırlanan Mediterranean Lamb tipik bir Akdeniz mutfağı seçeneği. Ayrıca frankfurter sosis, patates ve füme hardal sos ile hazırlanan Smokey Sausage diğer bir spesiyal burger. GBK’de herkesin damak tadına uygun bir burger var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails