26 Ocak 2011

Sevgililer Günü'nde Evinizde Jumbo Şıklığı…

1947’den bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve modern çizgisiyle her zaman farklı tasarımlara imza atan Jumbo, Sevgililer Günü’nde sevgilinize en sıcak duygularınızı anlatan sofrayı şık tasarımları ile kusursuzlaştırıyor.


Modern çatal-bıçak-kaşık takımlarından sofranıza renk katacak şamdanlara kadar birçok alternatif sunan Jumbo, özel günlerinizde de sizi yalnız bırakmıyor ve size sevgilinizin hayatı boyunca saklayabileceği en özel hediyeyi verme fırsatını sunuyor.

Özel günlerinizin vazgeçilmez markası Jumbo’nun şık tasarımlarıyla donatarak evinizde hazırlayacağınız mükemmel bir sofrayla sevgilinize duygularınızı en içten şekilde yansıtabilir ve bu özel günü unutulmaz kılabilirsiniz.

En özel günlerin sofralarında daima Jumbo vardır…

Jumbo ile donatılmış bir sofra, Sevgililer Günü için aşkla ve özenle hazırlanmış şık bir ortam sunarken, Jumbo’nun kaliteli tasarımları aynı zamanda lezzetli sofralarınızın vazgeçilmezleri olacak.



Sevgilinize romantik ve unutulmaz bir gün yaşatmak ve kendisini özel hissettirmek için, tasarımdaki farklılığı ve kalitesiyle her zaman fark yaratan Jumbo’ya uğramanız yeterli.

Detaylı Bilgi İçin


2 yorum:

  1. jumbo tasarımlarına bende bayılırım fiyatları biraz daha manalı olsa süper o ayrı :))

    YanıtlaSil
  2. burcu, haklısın :) ama evladiyelik derler ya, aynen öyle :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails