10 Ocak 2011

İspanyol Mutfağını Keşfedin

Dünyanın lider endüstriyel mutfak ekipmanları üreticilerinden Fagor Endüstriyel, Cervantes Enstitüsü işbirliğiyle “İspanyol Yemek Kursu” düzenliyor.

İspanya merkezli, dünya çapında profesyonel mutfak ekipmanları üreticisi Fagor Endüstriyel nefis ve zengin İspanyol mutfağına bir keşif yolculuğuna çıkarıyor. Şubat ayında kayıtları başlayan kurs, 25 Mart Cuma günü 11:00-14:00 saatleri arasında önde gelen İspanyol otel zinciri Barcelo Eresin Topkapı Oteli’nde düzenleniyor.

Cervantes Enstitüsü’nün, Türk kültürüne oldukça yakın olan İspanyol yemek kültürünü tanıtmak amacıyla Fagor Endüstriyel sponsorluğunda düzenlediği kursta, İspanya’dan bu kurs için gelecek şef Oier Biritxinaga Lauzirika tarafından zengin İspanyol mutfağının önde gelen lezzetleri tanıtılacak. Kurs katılımcıları, son derece renkli ve çeşitli tatları barındıran İspanyol mutfağının vazgeçilmezlerinden paella, tapas gibi birçok özel yemeği İspanyol aşçının önderliğinde, Fagor Endüstriyel ekipmanlarının kullanıldığı mutfakta öğrenecek ve tadacak.




Daha detaylı bilgi almak ve İspanyol lezzetlerini daha yakından tanımak istiyorsanız vakit kaybetmeden Cervantes Enstitüsü ile bağlantıya geçebilirsiniz.

Kurs katılım ücreti: 150 TL / kişi başı


Cervantes Enstitüsü

Tel: (212) 292 65 36

E-Posta: cenest@cervantes.es






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails