17 Ocak 2011

Çikolatanın Aşk Hali



Marie Antoinette Chocolatier’in aşk meyveli çikolataları sevgilinize aşkınızı ifade etmenin en tatlı yolu! Nişantaşı’ndaki Marie Antoinette Chocolatier, el yapımı çikolatayı, 18. yüzyıl stiliyle birleştiren gerçek bir gurme noktası! Aşk meyveli, yaban kirazlı, menekşeli... Heyecan verici çikolatalar sevgilinize hediye edilmeyi bekliyor…

Siz hiç ‘Aşk Meyveli Çikolata’ yediniz mi? Eğer cevabınız ‘Hayır’ ise Sevgililer Günü bahaneniz olsun… Marie Antoinette Chocolatier, ‘Passion Fruit Chocolates’ yani Aşk Meyveli Çikolataları ile Sevgililer Günü’ne imzasını altın harflerle atıyor. Altın çilekli çikolata ‘Passion Fruit Chocolates’ sevgiliyle paylaşılacak en tatlı hediye! Marie Antoinette Chocolatier’in Nişantaşı’ndaki butiği hepsi de birbirinden heyecan verici çikolatalarıyla sizi ve sevgilinizi bekliyor! El yapımı çikolatayı, 18. yüzyıl stiliyle birleştiren gerçek bir gurme noktası olan butikte birbirinden farklı ve özel lezzetlerdeki çikolatalar, özel üretim kutularında birer mücevher zarafetinde sunuluyor.


Marie Antoinette Chocolatier’de sadece en sevdiklerinizle paylaşmak isteyeceğiniz yaklaşık 20 çeşit el yapımı çikolata var. Bunlar arasından en çok sevilenleri ise aşk meyvesi, yaban kirazlı çikolata, menekşeli çikolata, karamel, badem, Hindistan cevizli trüfler, kestaneli çikolatalar, melek şeklindeki çikolatalar, bitter çikolataya batırılmış portakal dilimleri ve frambuazlı çikolatalar… Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanılmadan günlük olarak hazırlanan çikolatalar kakaosundan süsleme malzemelerine dek özenle hazırlanıyor. Hammaddesi Belçika’dan gelen çikolataların meyve özleri ve süslemeleri ise Paris’ten alınıyor. Chocolatier ürünleri hakkında daha fazla bilgi için www.marieantoinette.com.tr adresini ziyaret edebilir veya (212) 291 92 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails