29 Kasım 2010

Wienerwald’la Sağlıklı Beslenme Yolunda Asla Yalnız Yürümeyeceksin!


Özel pişirme yöntemleriyle damaklardaki beyaz et lezzetini değiştiren Wienerwald ile hızlı tüketim sağlıklı bir hal alıyor...

Tavuk etini, özel bir marinasyon tekniğine tabi tutarak, hiç yağ kullanmadan pişiren Wienerwald; yemek hazırlamaya vakit bulamayanlara vazgeçilmez lezzetler sunuyor.

Kısa sürede beyaz et severlerin vazgeçilmezi olan Wienerwald, tavuk etinin en leziz halini menüsünde siz, tavuk düşkünleriyle buluşturuyor. Küçükten büyüğe, mutfakta geçirecek vakti olmayanlar için, özel fırınlar sayesinde kızartılmadan kızartma tadına sahip olan birbirinden farklı Wienerwald lezzetleri, özel ısıtıcılı motor kuryeleri ile evinize ulaştırılıyor.


Wienerwald yalnız yaşayanları da unutmadı


Wienerwald 1995 yılından beri sadece çevirme piliç konusunda, dünyanın tek uzman zincir restoranıdır. Bir yıl içerisinde neredeyse 30 şube açarak kendi alanında rekora imza atmıştır. Yemek yapmaya vaktiniz yoksa, size en yakın Wienerwald restoranından eşsiz lezzetlerdeki menülerinden sipariş edebilirsiniz.

Wienerwald, size mutfağınız kadar yakın

Öğrenciysen, derslerden başını kaldıramıyorsan Wienerwald’da birbirinden leziz menülere bir göz at! Bekarsan, yemek yapmayı bilmiyorum diye dert etme, Wienerwald senin de yanında! Çalışıyorsan, yorgunsan dinlenme vakti! Wienerwald ayağına kadar istediğin yemeği sana getirir! Wienerwald, yıllardır süregelen sağlıklı yemek yiyememe bahanelerini ortadan kaldırdı. Öğrenciler, bekarlar ve çalışanlar. Sağlıklı beslenme yolunda artık yalnız değilsiniz.
Değişik damak tatlarını göz önüne alarak, menüsünü sürekli güncelleyen ve tavuk etinin en lezzetli halini beyaz et severlerle buluşturan Wienerwald, yalnız yaşayanların da tek adresi oldu. Yeni tatlarıyla ve sürprizleriyle sizi şaşırtmaya devam edecek.

Sağlıklı, besleyici ve ekonomik tavuk için : http://www.wienerwald.com.tr/
 
 Müşteri Destek Hattı : 444 13 53
 

3 yorum:

  1. gerçekten kendilerinden bir şey yedikten sonra mı bu yazıyı yazdınız?

    ya da elinize geleni basmadan önce bir denediniz mi?

    YanıtlaSil
  2. gerçekten işlerini biliyorlar! sulu ve lezzetli tavukları, yağ kokmuyor! Hazır tavuk tüketmek istemesem de en oluru W bence de...

    YanıtlaSil
  3. Seden, evet Wienerwald lezzetlerini seviyoruz biz! :) sevgiler...

    Sütüme Sarelleme Karışma, kesinlikle işlerini biliyorlar! :) sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails