10 Kasım 2010

Mövenpick Hotel Istanbul'da Fondü ve Raklet Keyfi...


Bu kış Alpler’in ruhuyla ısının...

Peynir tutkunlarına müjde… Mövenpick Hotel Istanbul, İsviçre lezzetlerini İstanbul’a taşıyor. Dünyanın en görülmeye değer güzelliklerinden biri olan Alp Dağları’nın eteklerindeki İsviçre, geleneksel mutfağında peynire verdiği özel yerle de tanınıyor. Bu mutfağın geleneksel lezzetleri soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak.




1 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta peynir fondü, trüf mantarlı fondü, rokfor peynirli fondü, domatesli peynir fondü ve rakleti tadabilirsiniz. Arkadaşlarla geçirilen eğlenceli bir gece veya sevgilinizle başbaşa romantik bir yemek için mükemmel bir seçenek olan fondü çeşitleri; taze patates, karnabahar, brokoli ve küp şeklinde doğranmış taze baget ekmeği ile sunuluyor.




Çikolata düşkünleri ise taze meyveler ve Mövenpick dondurması eşliğinde servis edilen Lindt çikolata fondüye karşı koyamayacaklar.

Rezervasyon için: 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails