26 Ekim 2010

Mövenpick Otelleri’nde Saf Lezzetler Festivali...


Mövenpick Hotels & Resorts, dünyadaki tüm otellerinde aynı anda “Saf Lezzetler” temasıyla birbirinden farklı ve baştan çıkarıcı altı yemeği beğeniye sunuyor.


Her kültüre hitap eden, yenilikçi ve yaratıcı lezzetleri ile ünlü Mövenpick mutfağında en taze ve doğal malzemelerin kullanılması her zaman büyük önem taşımaktadır. Bu presiple oluşturulan, duyularınızı harekete geçirecek gerçek bir ziyafet için özenle seçilen organik Alp çiçekleri, Penja biberi, siyah trüf mantarı ve Madagaskar’dan gelen Fleur de Sel “deniz tuzu” gibi malzemelerle ile zenginleştirilen tortilla çorbası, ton balığı carpaccio, organik kuzu kafesi, sudak filetosu ve fırınlanmış beç tavuğu gibi yemekleri, 1 - 14 Kasım 2010 tarihleri arasında AzzuR Restaurant’ta deneyebilirsiniz.




Ayrıca, unutulmaz ve süprizlerle dolu bu özel deneyimi dolu dolu yaşamak isteyenler “Saf Lezzetler” menüsünden seçecekleri üç çeşitten oluşan akşam yemeği, bir şişe şarap, iki kişi bir gece konaklama ve açık büfe kahvaltının da dahil olduğu Lezzet Paketi için rezervasyon yaptırabilirler.

Rezervasyonlarınız için 0212 319 29 29’u arayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails