15 Ağustos 2010

Yemeksepeti.com ile iftar ve sahur sofranız tam zamanında hazır

Yemeksepeti.com’un en sevilen uygulamalarından biri olan Ramazan ayında siparişin tam iftar saatinde gönderilmesi hizmeti bu yıl da devam ediyor. Yemeğinizin iftar saatinde teslim edilmesini istiyorsanız tek yapmanız gereken yemeksepeti.com’dan sipariş verirken “İFTARA” butonuna tıklamak. Üstelik yemeksepeti.com’da gece sipariş kabul eden restoranlardan sahur siparişlerinizi de önceden verebiliyorsunuz. Bu hizmet sayesinde, restoranlardan seçeceğiniz birbirinden lezzetli iftar ve sahur menüleri tam vaktinde kapınıza kadar teslim ediliyor. Siz de bu enfes sofranın keyfini çıkarıyorsunuz.



 
Yemeksepeti.com, Ramazan ayına özel uygulamasıyla, iftar saatine yemeğini yetiştiremeyecek olanların imdadına yetişiyor. Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi yemeksepeti.com’un Ramazan ayına özel, siparişin tam iftar saatinde gönderilmesi uygulaması, bu yıl da devam ediyor. Yemeksepeti.com’un bu benzersiz hizmeti sayesinde günün herhangi bir saatinde iftar için sipariş verebiliyorsunuz. Böylece restoranların iftar saati yoğunluğundan etkilenmiyorsunuz ve siparişiniz tam vaktinde adresinize teslim ediliyor. Tek yapmanız gereken sipariş onay ekranında siparişinizin teslim edilmesini istediğiniz zaman olarak “İFTARA” seçeneğini işaretlemek.



 
Yemeksepeti.com sahurda da yanınızda

Artık sahur yemeğiniz için siparişinizi günün istediğiniz saatinde online olarak verebilirsiniz. Yemeksepeti.com’un bu uygulaması sayesinde, gece sipariş kabul eden restoranlardan verdiğiniz siparişler tam sahur vaktinde kapınıza kadar geliyor. Üstelik sahur için siparişinizi günün herhangi bir saatinde verebilirsiniz. Ödemenizi de dilediğiniz şekilde, ister kredi kartı, ister nakit ya da isterseniz yemek çekiyle yapabilirsiniz. Yemeksepeti.com’un bu benzersiz hizmeti sayesinde özellikle çalışan kesimin hayatı daha da kolaylaşıyor. Sahur için önceden hazırlık yapmak zorunda olmayan yemeksepeti.com kullanıcıları, günün istedikleri saatinde sahurda ne yemek istediklerine karar vererek zaman kazanıyorlar.

Yemeksepeti.com üzerinden hizmet veren restoranların birbirinden lezzetli Ramazan menülerine, özel Ramazan sayfalarında detaylı olarak yer veriliyor. Siparişle birlikte “iyi pişsin”, “ince hamur olsun” ya da “soğan istemem” gibi notlar da restorana kolaylıkla iletilebiliyor. Sipariş verilen yemeğin ücreti ise restoranın kabul ettiği şekilde kapıda nakit, kredi kartı veya yemek çeki ile ödenebiliyor. Birbirinden seçkin restoranların nefis iftar menülerini çok özel indirimlerle sunan yemeksepeti.com, üyelerine her yıl olduğu gibi bu sene de keyifli bir Ramazan yaşatmayı amaçlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails