23 Ağustos 2010

Sanat,tasarım,spor ve lezzet Dükkan Burger Maslak'ta!


Sanat, tasarım ve sporun bir arada olduğu 450m2 bir hangarda bugüne kadar benzerini yemediğiniz bir hamburger tatmaya ne dersiniz? Dükkan Burger Maslak size yepyeni bir keyif deneyimi yaşatacak!

Türkiye’de kaliteli et konseptinin öncüsü Dükkan’ın deneyim ve lezzetiyle yaratılan, bugüne kadar benzerini yemediğiniz hamburgerleri tadabileceğiniz Dükkan Burger’in Maslak şubesi tüm tabuları yıkıyor. Birbirinden lezzetli burger ve sandviçlerinin yanı sıra tek pota basketbol sahası, dikkat çekici mimarisi ve duvarlarındaki sanat eseri grafitiler ile Dükkan Burger Maslak’a yepyeni bir soluk katıyor.



450m2lik bir hangarı baştan yaratarak tasarlanan mekan; ahşap masaları, renkli tabureleri, retro dekorasyonu ve loş aydınlatmalarıyla Maslak’ın ortasında beklenmedik bir keyif/kaçamak adresi. Türkiye’nin bugüne kadar çizilmiş en büyük karakterlerinden oluşan Streetart Istanbul’un grafitileri duvarları renklendirirken, mekanın içindeki tek pota basket sahası mekana enerji katıyor.

Maslak’ın lezzetli ve sıradışı adresi Dükkan Burger Maslak, iş çıkışı veya öğle saatlerinden yapacağınız küçük kaçamaklar için ideal bir seçim. Menüye yeni katılan ürünleriyle, bugüne kadar burger hakkında tüm bildiklerinizi değiştirecek.

Dükkan’ın İzmit’teki çiftliğinde yetiştirilen genç dişi sığır etinden hazırlanarak her gün şubelere taze gönderilen ve içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan hamburger köfteleri, Dükkan’a özel üretilen ekmekleri ile size bugüne kadar yaşamadığınız gerçek bir burger tecrübesi yaşatıyor. Müthiş patates kızartması, yazın elimizden düşmeyecek milk shakeleri, tadına doyamadığınız turşusu, hiçbir şeye değişmeyeceğiniz Sosis’i, 400 gr köfte ile yapılan DEV Burger’i, yerken zevkten dört köşe olacağınız Tereyağlı burgeri ile bu deneyim hiç bitmesin isteyeceksiniz.



 
Dükkan Burger’in tüm burger çeşitleri etin daha sulu ve lezzetli olması için"orta" pişirilir. Dükkan’ın 150gram özel köftesiyle hazırlanan Hamburger, Cheeseburger ve 200gram köfteyle hazırlanan dana baconlı özel Dükkanburger; acı severlere Acıburger ve menüdeki lezzetlere yeni katılan Zeytinsoslu (Çakma Kral) Burger, Tereyağlı Burger ve 400 gr köfte, 3 dilim peynir ve tereyağıyla hazırlanan Dev Burgeri mutlaka denemelisiniz.

150gr elde çekilmiş satır köfteyle hazırlanan Satırburger, 2 kat göbek salatayla hazırlanan ekmeksiz Yeşilburger ve Miniburger hamburgerle ilgili tüm bildiklerinizi değiştirecek!

Menüye yeni katılan Dükkan Bites, seçim yapmakta zorlanan ve tüm lezzetleri denemek isteyenler için ideal bir seçim. Mini Dükkan Burger, Mini Acı Burger ve Mini Tereyağlı Burger size bir lezzet şöleni yaşatacak.

Hamburger yerine farklı tatlar denemek isteyenler için Dükkan ailesine yeni katılan Dükkan Sandwichler’den biri mutlaka size göre. Dükkan ekmek, Dükkan sos, dana Bacon ve Akdeniz yeşilliğiyle hazırlanan Dükkan Dana Bacon; Dükkan ballı hardal ve Dükkan sosis eşliğinde Dükkan Sosisli; Dükkan lezzetiyle yeniden hayatımıza giren Köfte Ekmek ve özel Dükkan bifteğiyle hazırlanan Dükkan Bifteklinin tadı damağınızda kalacak.

Dükkan Burger Maslak’ta eşsiz bir atmosferde benzersiz bir hamburger deneyimiyle yoğun bir iş gününe lezzetli ve keyifli bir mola verin!

Çalışma saatleri: Pazartesiden Cumartesiye 11.30’dan 22.00’ye kadar açık, Pazar günleri kapalı.

Dükkan Burger Maslak: Dereboyu Cad. Büyükdere Asfaltı Sk. B Blok No:13 Maslak

T: (212) 328 35 31

http://www.dukkanburger.com/


Dükkan Burger Maslak: Dereboyu Cad. Büyükdere Asfaltı Sk. B Blok No:13 Maslak T: (212) 328 35 31
Dükkan Burger Acıbadem: Acıbadem Cad. 159/4 Üsküdar T: (216) 340 53 52
Dükkan Burger Ataşehir: Barbaros Mah.Mimar Sinan Cad. No:3 Yeni Sahra Ataşehir T: (216) 470 97 77
Dükkan Burger Erenköy: Bağdat Cad. No:313/D Erenköy T: (216) 350 49 49
Dükkan Burger Şaşkınbakkal: Bağdat Cad. No: 395/B Şaşkınbakkal T: (216) 350 56 56
Dükkan Burger Bebek: Cevdet Paşa Cad. 58/B Bebek T: (212) 257 58 58
Dükkan Burger Alaçatı: Kemalpaşa Cad. No: 111 Alaçatı Çeşme, İzmir T: (232) 716 06 40

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails