3 Ağustos 2010

Dükkan Burger lezzeti İstanbul’a yayılıyor!

Yeni açılan Akmerkez, Levent, Kemerburgaz ve Acıbadem şubeleriyle birlikte toplam 9 şubeye ulaşan Dükkan Burger, eşsiz hamburgerleri ile tüm İstanbul’u lezzetten dört köşe yapacak!

Türkiye’de kaliteli et konseptinin öncüsü Dükkân’ın deneyim ve lezzetiyle yaratılan, bugüne kadar benzerini yemediğiniz hamburgerleri tadabileceğiniz Dükkan Burger, şubelerine yenilerini ekliyor. Dükkan Burger; Bebek, Erenköy, Şaşkınbakkal ve Maslak şubelerinden sonra Mart ayında Ataşehir, Nisan ayında Acıbadem, Mayıs ayında Kemerburgaz ve Levent’de açtığı şubelerinden sonra şimdi de Akmerkez’de… Hamburger severlere duyurulur: Dükkan Burger çok yakında Asmalımescit Tünel’de de hizmet verecek!



 
Bağdat Caddesi’nin en güzel yerlerinde konumlanan Dükkan Burger Şaşkınbakkal ve Erenköy şubelerinde yazın keyfini çıkartabilir, Bebek sahilinde yürüyüşün ardından Dükkan Burger Bebek şubesinde leziz bir hamburgerle kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Ataşehir ya da Acıbadem de yaşıyor ya da çalışıyorsanız öğle yemeklerinde leziz bir Dükkan Burger molası verebilir, Akmerkez’de alışveriş keyifini Dükkan Burger’le iki katına çıkarabilir, Kemerburgaz’da günün yorgunluğunu Dükkan Burger’le atabilirsiniz.

Dükkan’ın İzmit’teki çiftliğinde yetiştirilen genç dişi sığır etinden hazırlanarak her gün şubelere taze gönderilen ve içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan hamburger köfteleri, Dükkan’a özel üretilen ekmekleri ile size bugüne kadar yaşamadığınız gerçek bir burger tecrübesi yaşatıyor. Müthiş patates kızartması, yazın elinizden düşmeyecek milk shakeleri, tadına doyamadığınız turşusu, hiçbir şeye değişmeyeceğiniz Sosis’i, 400 gr köfte ile yapılan DEV Burger’i, yerken zevkten dört köşe olacağınız Tereyağlı burgeri ile bu deneyim hiç bitmesin isteyeceksiniz.



Dükkan’ın 150gram özel köftesiyle hazırlanan Hamburger, Cheeseburger ve 200gram köfteyle hazırlanan dana baconlı özel Dükkanburger’ini mutlaka denemelisiniz! Özellikle acı severler için ideal bir seçenek olan Acıburger de Dükkan’ın eşsiz lezzetlerinden biri. Menüye yeni katılan hamburgerler arasında Zeytinsoslu (Çakma Kral) Burger, Tereyağlı Burger ve 400 gr köfte, 3 dilim peynir ve tereyağıyla hazırlanan Dev Burger bulunuyor!

150gr elde çekilmiş satır köfteyle hazırlanan Satırburger, 2 kat göbek salatayla hazırlanan ekmeksiz Yeşilburger ve Miniburger hamburgerle ilgili tüm bildiklerinizi değiştirecek!

Menüye yeni katılan Dükkan Bites, seçim yapmakta zorlanan ve tüm lezzetleri denemek isteyenler için ideal bir seçim: Mini Dükkan Burger, Mini Acı Burger ve Mini Tereyağlı Burger size bir lezzet şöleni yaşatacak.

Hamburger yerine farklı tatlar denemek isteyenler için Dükkan ailesine yeni katılan Dükkan Sandwichler’den biri mutlaka size göre. Dükkan Dana Baconlı, Dükkan Sosisli,Dükkan lezzetiyle yeniden hayatımıza giren Köfte Ekmek ve özel Dükkan bifteğiyle hazırlanan Dükkan Bifteklinin tadı damağınızda kalacak.


Dükkan Burger Şubeler

Maslak: Dereboyu Cad. Büyükdere Asfaltı Sk. B Blok No:13 Maslak T: (212) 328 35 31

Acıbadem: Acıbadem Cad. 159/4 Üsküdar T: (216) 340 53 52

Ataşehir: Barbaros Mah.Mimar Sinan Cad. No:3 Yeni Sahra Ataşehir T: (216) 470 97 77

Erenköy: Bağdat Cad. No:313/D Erenköy T: (216) 350 49 49

Şaşkınbakkal: Bağdat Cad. No: 395/B Şaşkınbakkal T: (216) 350 56 56

Bebek: Cevdet Paşa Cad. 58/B Bebek T: (212) 257 58 58

Kemerburgaz: İstanbul Cad. Neovista Çarşısı No: 4 Kemerburgaz Tel 1: (212) 322 88 77 / (212) 322 88 78

Levent: Levent Mah. Gonca Sk. No:19/A Beşiktaş T: (212) 270 20 00/ (212) 270 59 39

Akmerkez: 212 282 18 18

1 yorum:

  1. Upper west side burger konusunda çok iddialı. New York burger ve smash burgerlerin denedim çok lezzetli bir tadı var. Özellikle burger severlerin new york burgeri denemelerini tavsiye ediyoru. Yoğurtlu falafelleri de çok şahane. :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails