7 Ağustos 2010

BReAD’s’den Farklı ve Sağlıklı Lezzetler:Kepekli Pizza, Tahıllı Sandviçler,Kepekli Fusilli….



Yeni restoran zinciri Bread’s “sağlıklı ve kaliteli yemek pahalıdır” denklemini bozuyor ve kaliteli yemekleri uygun fiyatla müşterilerle buluşturuyor.



Farklı lezzetleriyle dikkat çeken Bread’s’de kepekli pizza, kepekli fusilli, tahıllı sandviçler gibi pek çok hafif ve sağlıklı alternatif bulunuyor. Örneğin kepekli ince hamurdan yapılan kepekli pizzanın üzerinde ızgara sebzeler, mozeralla peynir ve pesto sos yeralıyor. Ve sadece 9.90 TL’den satışa sunuluyor. Breads’te zeytinli sosla tadlandırılmış kepekli fusilli 7.90 TL’a, tahıllı ekmek alternatifinin bulunduğu sandviçler 3.90 TL’den
başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor.
Bread’s, zengin menüsü, hızlı servisi ve uygun fiyatıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor. Günün her saatine uygun ürün çeşitleriyle, Türk ve dünya mutfağından 70’den fazla lezzeti menüsünde biraraya getiriyor. Kendi üretimi tahıllı, panini ve ciabatta ekmeğinden hazırlanan soğuk ve sıcak sandviçlerden, damak zevkine göre şekillendirilebilen salatalara, özel soslarla lezzetlendirilen makarna çeşitlerinden, pizza ve mantıya kadar pek çok tad, hızlı ve sağlıklı olarak müşteriye sunuluyor.


 
Bread’s, sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı ürünleriyle “fast casual dining” konseptinin Türkiye’deki öncülüğünü üstleniyor. Müşteriler bu konsepte fast food restoranlardan daha kaliteli yemek ve servis hizmeti alırken, iyi restoranlarda ödeyeceklerinin çok altında rakamlar ödüyorlar.

Bread’s’in Arnavutköy, Ataköy, , Avcılar, Bahçelievler, Balmumcu, Beylikdüzü, Caddebostan, Çekmeköy, Cihangir, Eminönü, Eltes Gold Dudullu, Etiler, Florya, Göktürk, Göztepe, Karaköy, Kızıltoprak, Kadıköy, Kartal, Kavacık, Levent, Maltepe, Mecidiyeköy, Nişantaşı, Pendik, Sahrayı-cedid, Suadiye, Şişli, Tarabya, Ümraniye ve Zeytinburnu Bread’sler’in tamamı yaz sonunda hizmete girmiş olacak.

Restoranların yanı sıra http://www.breads.com.tr/ veya 444 81 82’den sipariş verilebiliyor.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails